Casă Greu Covrigi
Nevoie de un lactate gratuit și vegetarian hor d ' oeuvre? Covrigii tari de casă ar putea fi o rețetă spectaculoasă de încercat. O porție conține 187 calorii, 2G de proteine, și 14g de grăsime. Această rețetă servește 36 și costă 9 cenți pe porție. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Mergeți la magazin și ridicați ulei vegetal, apă, făină și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. 13 persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 3 ore și 25 de minute. Cu o lingură scor de 45%, acest fel de mâncare este solid. Încercați Covrigi De Casă, Covrigi De Casă, și Covrigi De Casă pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Combinați apa caldă, zahărul și sarea kosher în vasul unui mixer de suport și presărați drojdia deasupra. Se lasă să stea 5 minute sau până când amestecul începe să se spumeze.
Adăugați făina și, folosind atașamentul cârligului de aluat, amestecați la viteză mică până când se combină bine. Treceți la viteză medie și frământați până când aluatul este neted și se îndepărtează de părțile laterale ale bolului, aproximativ 4 până la 5 minute.
Scoateți aluatul din vas, curățați vasul și apoi ungeți-l bine cu ulei vegetal. Întoarceți aluatul în castron, acoperiți cu folie de plastic și stați într-un loc cald timp de aproximativ 50 până la 55 de minute sau până când aluatul și-a dublat dimensiunea.
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F.
Aliniați 4 tigăi cu jumătate de foaie cu hârtie pergament și periați ușor cu uleiul vegetal. Pune deoparte.
Puneți suficientă apă într-o tigaie mare pentru a ajunge la 1/3 din drum pe părțile laterale ale tigaiei și aduceți la fierbere la foc mare.
Între timp, întoarceți aluatul pe o suprafață de lucru ușor unsă și împărțiți-l în porții de 1 uncie, aproximativ 36 de bucăți.
Întindeți fiecare bucată de aluat într-un băț lung de 14 până la 15 inci și așezați-le pe tigăile de foi, la distanță de 1/4 inci. Acoperiți aluatul care nu este folosit cu un prosop ușor umed pentru a preveni uscarea.
Așezați ușor 6 până la 8 covrigi simultan în apă timp de 30 de secunde.
Scoateți covrigii înapoi în tigaia cu foi, ungeți cu gălbenușul de ou bătut și amestecul de apă și presărați cu sarea de covrig.
Coaceți până la maro auriu și tare, aproximativ 55 până la 60 de minute.
Transferați într-un suport de răcire timp de cel puțin 20 de minute înainte de servire. A se păstra într-un recipient etanș până la 1 săptămână.