Castraveți Verzi Asiatici
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați castraveții verzi asiatici. Această rețetă servește 4. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, primară și vegană are 236 calorii, 5g de proteine, și 19g de grăsime pe porție. Pentru $2.03 pe portie, această rețetă acoperă 13% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Dacă aveți la îndemână pansament Asiatic, semințe de susan, ciuperci enoki și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 72%. Acest scor este bun. Încercați Serios Asiatic: Verde Amarant, Salată De Verdeață Asiatică, și Verdeață asiatică și supă de Tofu pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Puneți o tigaie mică la foc mediu-mare până când este fierbinte; adăugați semințe de susan și gătiți, amestecând continuu, 3 minute sau până la prăjit. Pune deoparte.
Tăiați capetele de la castraveți. Cojiți castraveții cu un stripper, lăsând benzi alternante de verde și alb.
Tăiați fiecare castravete în bucăți de 1 1/2 inch, 2 inch și 3 inch.
Tăiați 1 capăt al fiecărei piese în diagonală. Scoateți castraveții cu un cuțit ascuțit sau un balon de pepene galben, lăsând coji groase de 1/4 inch.
Aruncați verdeață mixtă de salată cu pansament Asiatic. Aranjați bucăți de castraveți de diferite dimensiuni pe verticală printre verdeața de salată pe 4 farfurii individuale. Umpleți cojile de castraveți cu verdeață.
Se presară cu semințe de susan și se introduc ciuperci enoki.
Notă: pentru pansamentul Asiatic am folosit pansamentul cu oțet de vin de orez Oriental S&W Vintage Lites.