Castravete Raita

Castravete Raita
Reteta castravete Raita ar putea satisface pofta ta Indian în jurul valorii de 45 minute. Acest hor d ' oeuvre are 206 calorii, 11g de proteine, și 6g de grăsime per portie. Această rețetă fără gluten, primară și vegetariană servește 3 și costă $1.63 pe portie. Această rețetă de la Toateretete are 1 fani. Dacă aveți iaurt, semințe de chimen, usturoi și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Cu o lingură scor de 76%, acest fel de mâncare este solid. Încercați castravete raita | cum se face castravete raita / raita s, castravete raita , cum se face castravete raita, și Castravete Raita pentru rețete similare.

Vin recomandat: Gruener Veltliner, Riesling, Trandafir Spumant

Indian funcționează foarte bine cu Gruener Veltliner, Riesling, și spumante ros_loc. Cel mai bun vin pentru mâncarea indiană va depinde de fel de mâncare, desigur, dar aceste murături pot fi servite refrigerate și au o anumită dulceață pentru a completa condimentele și aromele complexe ale unei mari varietăți de mâncăruri tradiționale. Ai putea încerca Laurenz V fermecător Gruner Veltliner. Recenzorilor le place destul de mult cu un rating de 5 stele din 5 și un preț de aproximativ 28 de dolari pe sticlă.
Laurenz V Charming Gruner Veltliner
Laurenz V Charming Gruner Veltliner
Aromele de mere coapte și un picant tipic Veltliner se căsătoresc pentru a crea un fascinantbuchet de fructe. La gust, vinul este moale și suculent, susținut de un fruct finaciditate. Foarte armonios, permițând o băutură perfect netedă. Pur și simplu fermecător!
DificultateNormal
Gata În45 m.
Porții3
Scor De Sănătate8
Bucătăriiindianasiatic
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista