Castan Cr Amperpes cu ciuperci cremoase
Castanul Cr Amperpes cu ciuperci cremoase este un fără gluten garnitură. Pentru $2.19 pe portie, această rețetă acoperă 11% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 4 porții cu 277 calorii, 9g de proteine, și 16g de grăsime fiecare. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți piper, cimbru, sare și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 36%. Acest scor nu este atât de spectaculos. Încercați Crepe Cu Cremă De Castane, Crepe de făină de castane (necci) cu Ricottan și miere, și Castan, Quinoa Cr Amperpes Cu Coacăze Roșii Și Cremă De Ricotta pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Combinați toate ingredientele într-un blender și amestecați până se formează un aluat subțire. Răciți aluatul timp de cel puțin 1 oră înainte de utilizare. Poate fi păstrat la frigider până la 24 de ore.
Încălziți o tigaie antiaderentă saut 8-inch la foc mediu.
Ungeți fundul și părțile laterale ale tigaiei cu o parte din untul topit rezervat în acest scop.
Se amestecă aluatul răcit.
Adăugați aproximativ 2 linguri de aluat în tigaie în timp ce o rotiți. Acest lucru asigură un strat subțire de aluat pe toată tigaia. Vrei subțire CR amperpes.
Lăsați crincorpe să gătească aproximativ 30 de secunde sau până devine ușor auriu. Puneți părțile laterale cu o spatulă de cauciuc. Folosind o spatulă sau chiar mâinile (atenție!), răsturnați rapid CR approppe și terminați de gătit. Primul CR pcorpe este de obicei unul de testare, așa că nu vă faceți griji dacă se lipește.
Transferați-l pe o farfurie și repetați cu restul de aluat. Stiva toate CR amperpes. Nu ar trebui să rămână împreună.
În acest moment, le puteți umple cu orice sau le puteți îngheța, stivuite și înfășurate strâns, timp de până la 1 lună.
Pregătiți umplutura de ciuperci
Într-o tigaie saut mediu, încălziți uleiul de măsline la foc mediu.
Adăugați căței de usturoi și lăsați ușor usturoiul să infuzeze uleiul timp de 1 până la 2 minute; apoi scoateți-l. Nu ardeți usturoiul.
Adăugați ciupercile și cimbru. Gatiti inca cateva minute, pana se inmoaie si usor caramelizat. Se condimentează cu sare și piper.
Se ia de pe foc și se adaugă CR cca.
Adăugați aproximativ 2 linguri de umplutură și o stropire de pătrunjel la fiecare crincorpe și înfășurați-le.
De la farfurii mici și dulciuri: călătoria familiei mele la gătitul fără Gluten De Aran Goyoaga. Text și fotografii copyright 2012 de Aran Goyoaga. Publicat de Little, Brown și compania.