Cassoulet Vegetarian
Cassoulet Vegetarian necesită în jur 9 ore și 20 de minute de la început până la sfârșit. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și vegană are 144 calorii, 6g de proteine, și 4G de grăsime pe porție. Această rețetă servește 8. Pentru 62 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 11% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la Allrecipes are 1 fani. Dacă aveți la îndemână fasole bleumarin, rozmarin, cimbru de lămâie și alte câteva ingrediente, o puteți face. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular destul de bun de 65%. Rețete similare sunt Cassoulet Vegetarian, Cassoulet Vegetarian, și Cassoulet Vegetarian.
Instrucțiuni
Încălziți o cantitate mică de ulei într-o tigaie la foc mediu. Gatiti si amestecati ceapa si morcovii in ulei pana se inmoaie.
Într-un aragaz lent, combinați fasolea, morcovii și ceapa, bulionul de ciuperci, bulionul și frunza de dafin.
Se toarnă apă dacă este necesar pentru a acoperi ingredientele cu apă. Legați pătrunjelul, rozmarinul, cimbru și cimbru și adăugați în oală. Gatiti la foc mic timp de 8 ore.
Se amestecă cartoful și se continuă gătitul timp de 1 oră.
Îndepărtați ierburile înainte de servire.