Nevoie de o curs principal fără lactate? Cassoulet De Canard al lui Michael Lewis ar putea fi o rețetă spectaculoasă de încercat. Această rețetă servește 10. Pentru $5.2 pe portie, această rețetă acoperă 35% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 927 calorii, 46G de proteine, și 54g de grăsime. Dacă aveți la îndemână frunze de dafin, slănină, căței de usturoi și alte câteva ingrediente, o puteți face. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Cu o lingură scor de 68%, acest fel de mâncare este destul de bun. Rețete similare sunt La Vie du Canard, Canard L ' Orangina, și Rață cu zmeură (Canard aux Framboises).
Instrucțiuni
1
Ziua 1 Actul 1: muncă urâtă
2
Aduceți 5 litri de apă la fierbere într-o oală grea de 8 litri. Fierbeți fasolea, neacoperită, 1 1/2 minute, apoi opriți focul și lăsați-le să se înmoaie 50 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fasole
Apă
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire
3
În timp ce fasolea se înmoaie, faceți toată munca cu adevărat dezgustătoare cu carnea. Puneți coaja de porc într-o cratiță de 3 litri plină cu trei sferturi de apă rece și aduceți la fierbere. Se fierbe coaja de porc 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fasole
Apă
Carne
Carne De Porc
Carne De Vită
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu Sos
4
Scurgeți și clătiți sub apă curentă rece, apoi faceți-o din nou. (Uneori știi că este gata pentru că crește Sfarcurile.) După scurgere, tăiați coaja de porc fiartă cu adevărat respingătoare în bucăți suficient de mari pentru a fi identificate (aproximativ 2 inci), astfel încât să le puteți pescui înainte de servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Apă
Pește
Carne De Porc
Carne De Vită
5
Răsturnați și aruncați grăsimea din picioarele de rață confitate și tăiați carnea (cu cât se sfărâmă mai mult, cu atât mai bine). [Nota editorilor: cei care nu au nicio problemă cu carnea identificabilă în alimentele lor ar putea dori să mențină mărunțirea la minimum.]
Ingrediente de care veți avea nevoie
Picior De Rață
Carne
6
Actul 2: Muncă Puțin Mai Puțin Urâtă
7
Puneți tulpini de pătrunjel, cimbru, cuișoare întregi și 8 căței de usturoi în pânză de brânză și legați-le într-un pachet pentru a face un buchet garni.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Buchet Garni
Cuișoare întregi De Usturoi
Cuișoare întregi
Pătrunjel
Cimbru
Echipamente pe care le vei folosi
2 Lingurițe De Sare Kosher, împărțite, Plus încă Pentru Stropire
1
Adăugați bucăți de coajă, jumătăți de slănină, 1 cană de ceapă, buchet garni și sare la fasole. Se fierbe la foc mic, acoperit, 1 1/4 ore, degresând regulat. Rece, neacoperit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Buchet Garni
1 Fâșie De Slănină, Tăiată în Lardoane Mici
Fasole
Ceapă
Carne De Vită
Sare
2
În timp ce fasolea se fierbe, oasele de oaie maro. Faceți acest lucru încălzind grăsimea de gâscă în oală din fontă emailată la foc moderat până când fumează, apoi gătiți oasele de oaie, amestecând ocazional, până se rumenesc, aproximativ 5 minute. Pune-le deoparte pe o farfurie. Aruncați restul de 2 căni de ceapă în oală și rumeniți și asta. Acest lucru poate dura până la 15 minute. Se amestecă regulat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Grăsime De Gâscă
Carne De Oaie
Fasole
Ceapă
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire
3
Se curăță semințele și se toacă roșiile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tomate
4
Actul 3: Urât Devine Frumos
1
Adăugați oasele rumenite și rața mărunțită la ceapă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă
Rață întreagă
2
Adăugați frunze de dafin, bulion de vită, roșii, 4 căței de usturoi rămași, vin alb și piper. Simmer, acoperit, 1 1/2 ore. Se răcește la temperatura camerei, neacoperit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cuișoare întregi De Usturoi
Frunze De Dafin
Carne De Vită
Vin Alb
Tomate
Piper
3
Puneți oala cu carne și oala cu fasole la frigider, acoperită, peste noapte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fasole
Carne
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire
4
Ziua 2 Actul 1: Crescendo (1 oră)
5
Faceți găuri în cârnați cu o furculiță și grătiți-l încet într-o tigaie cu grătar bine condimentată, la foc moderat, 20 de minute (pentru a scoate grăsimea). (Cârnații ar trebui să fie încă puțin gătite în interior când ați terminat.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cârnați
Echipamente pe care le vei folosi
Grill Pan
1 Pungă Bețișoare De Chip De Legume De înaltă Calitate (recomandat: Terra Sticks)
6
Se transferă pe o tăietură și se răcește ușor. Feliați în runde subțiri (1/4-inch).
Echipamente pe care le vei folosi
Placă De Tăiere
7
Scoateți și aruncați oasele și frunzele de dafin din oala cu carne.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frunze De Dafin
Carne
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire
8
Scoateți rața cu o lingură pliată și puneți-o pe o farfurie. Rezervați lichidul de gătit rămas în oală.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rață întreagă
Echipamente pe care le vei folosi
Lingura Cu Fante
2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire
9
Scoateți slănina din fasole și tăiați-o în bucăți mici, fără grăsimi. Puneți bucăți pe o farfurie și aruncați grăsimea de slănină rămasă. Aruncați coaja de porc și buchetul garni din fasole.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Buchet Garni
1 Fâșie De Slănină, Tăiată în Lardoane Mici
Fasole
Carne De Porc
Carne De Vită
10
Julia Child spune: "acum este momentul să scurgem fasolea și să le aruncăm în sucurile ample, rămase de gătit din carne."Din experiența mea, nu mai rămâne nimic de scurs. Ceea ce te uiți, când te uiți în oala de fasole, este un perete destul de solid de fasole, cu niște lipici lipicioase între ele. Deci, turnați sucuri de gătit din carne rezervate în oală de fasole. Se aduce la foc mic la foc moderat, amestecând ocazional și se fierbe 5 minute, degajând orice gunoi. Apoi opriți focul și lăsați să stea încă 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fasole
Carne
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire
11
Actul 2: Adunarea Finală
12
Preîncălziți cuptorul la 375 F.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
13
Întindeți un strat de fasole pe fundul vasului din fontă emailată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii Subțiri De Salam
Fasole
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire
14
Puneți jumătate de cârnați și slănină deasupra, apoi un alt strat de fasole, apoi jumătate de rață (și orice oaie), apoi un alt strat de fasole, etc., terminând cu un strat de fasole. Apoi adăugați suficient lichid rămas din oala de fasole până când fasolea este scufundată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cârnați
Carne De Oaie
1 Fâșie De Slănină, Tăiată în Lardoane Mici
Fasole
Rață întreagă
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire
15
Se presară cu pesmet și pătrunjel.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pesmet
Pătrunjel
16
Aduceți totul la foc mic, neacoperit, la foc moderat. Apoi lipiți-l în cuptor 20 de minute. Rupeți firimiturile de pâine în mai multe locuri cu o lingură, permițând lichidului să încurce aspectul lucrului. Apoi, reduceți căldura la 350 F și lăsați-o în alte 40 de minute.