Caserolă Spaghetti Carne de Vită

Caserolă Spaghetti Carne de Vită
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați Caserola cu carne de vită cu spaghete. Această rețetă face 16 porții cu 514 calorii, 28 g de proteine și 26 g de grăsime fiecare. Pentru 1,37 USD per porție, această rețetă acoperă 19% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 de minute. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Mergeți la magazin și luați spaghete, ceapă, tulpini și bucăți de ciuperci și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Poate fi savurat oricand, dar este deosebit de bun pentru toamna. Vă este adus de Taste of Home. Cu un scor de lingură de 45%, acest fel de mâncare este bun. Rețete similare includ caserola cu carne de vită cu spaghete, caserola cu carne de vită cu spaghete și caserola cu spaghetti cu carne de vită și brânză.

Instrucțiuni

1
Gătiți spaghetele conform instrucțiunilor de pe ambalaj. Între timp, în două tigaie mari, gătiți carnea de vită, ceapa și ardeiul verde la foc mediu până când carnea nu mai devine roz.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Căni De Pâine Cu Fulgi De Ovăz Vechi De O Zi3 Căni De Pâine Cu Fulgi De Ovăz Vechi De O Zi
Frunze De Mentă Proaspătă, Feliate Subțiri, Pentru DecorFrunze De Mentă Proaspătă, Feliate Subțiri, Pentru Decor
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
Jalapeno, Tăiat în Fâșii SubțiriJalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
2
Adăugați usturoiul; gătiți încă 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice FelRondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
3
Scurgere. Se amestecă supele, apa și ciupercile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Felii De Salam De Genova, Tocate8 Felii De Salam De Genova, Tocate
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
4
Scurgeți spaghetele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frunze De Mentă Proaspătă, Feliate Subțiri, Pentru DecorFrunze De Mentă Proaspătă, Feliate Subțiri, Pentru Decor
5
Adăugați spaghete și 1 cană de brânză la amestecul de carne de vită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frunze De Mentă Proaspătă, Feliate Subțiri, Pentru DecorFrunze De Mentă Proaspătă, Feliate Subțiri, Pentru Decor
2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă
Jalapeno, Tăiat în Fâșii SubțiriJalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
6
Transferați în două unse 13-in. x 9-in. vase de copt.
7
Se presară cu brânză rămasă. Acoperiți și congelați o caserolă timp de până la 3 luni.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă
8
Coaceți caserola rămasă, descoperită, la 350° timp de 20-25 de minute sau până când brânza se topește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
9
Pentru a utiliza caserola congelată: Dezghețați la frigider peste noapte.
10
Scoateți din frigider cu 30 de minute înainte de coacere. Acoperiți și coaceți la 350° timp de 1 până la 1-1/4 ore sau până când se încălzește și brânza este topită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții16
Scor De Sănătate11
Revista