Caserolă De Pâine Prăjită Fără Zahăr

Rețeta caserola de pâine prăjită fără zahăr este gata în aproximativ 1 oră și este cu siguranță un minunat vegetarian opțiune pentru iubitorii de mâncare americană. Pentru 76 de cenți pe porție, primești o masă de dimineață care servește 6. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 8g de proteine, 6g de grăsime, și un total de 174 calorii. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați pâine, lapte, scorțișoară măcinată și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Acesta va fi un hit la dvs Toamna eveniment. Este adus la tine de Allrecipes. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 28%. Acest scor este destul de rău. Încercați Caserola de pâine prăjită franceză cu zahăr brun-Crumble de nucă, Caserola De Pâine Prăjită Franceză Creme Brulee Fără Gluten, și Peste Noapte Cinnamon Crumble Toast Franțuzesc La Cuptor: [Fără Gluten, Zahăr Și Lactate] pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C). Pulverizați un vas de copt de 9x13 inci cu spray de gătit.
Linia de jos a vasului de copt pregătit cu cuburi de pâine. Bateți ouăle, laptele, 2 linguri îndulcitor, 1 linguriță scorțișoară și extract de vanilie împreună într-un castron; se toarnă amestecul peste cuburi de pâine.
Lăsați să stea 10 minute (sau refrigerați până peste noapte, dacă doriți).
Combinați restul de 2 linguri de îndulcitor cu restul de 1 linguriță de scorțișoară; presărați amestecul peste caserolă.
Coaceți în cuptorul preîncălzit până când caserola este setată și toppingul este crocant, 30 până la 40 de minute.