Caserolă cremoasă de cotlet de porc

Caserolă cremoasă de cotlet de porc
Ai nevoie de un fel principal fără gluten ? Caserola cremoasă de cotlet de porc ar putea fi o rețetă extraordinară de încercat. Această rețetă servește 2 și costă 3,92 USD per porție. O porție conține 540 de calorii , 46 g de proteine și 17 g de grăsimi . Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru toamnă . Această rețetă este plăcută de 1 bucătari și bucătari. Dacă aveți la îndemână supă cremă condensată de ciuperci, sos teriyaki, orez și alte câteva ingrediente, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 10 minute . Vă este adus de Taste of Home. În general, această rețetă câștigă un scor solid de 70% . Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: Caserolă de cotlet de porc , Caserolă de cotlet de porc și Caserolă de cotlet de porc .

Instrucțiuni

1
Puneți sosul teriyaki într-o pungă mare de plastic resigilabilă; adauga cotlete de porc. Sigilați punga și întoarceți-o pentru a acoperi; da la frigider pentru cel putin 1 ora.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piept Sau Pulpe De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate în Cuburi De 3,8 CmPiept Sau Pulpe De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate în Cuburi De 3,8 Cm
5 Căței De Usturoi, Curățați De Coajă, Tăiați în Jumătate și Felii Subțiri5 Căței De Usturoi, Curățați De Coajă, Tăiați în Jumătate și Felii Subțiri
Echipamente pe care le vei folosi
3 Căni (170 G) De Ceapă Prăjită French's® Original Sau Cheddar3 Căni (170 G) De Ceapă Prăjită French's® Original Sau Cheddar
2
Într-un castron mare, combinați supa, mazărea și morcovii, apa, ardeiul roșu, orezul, ceapa și ardeiul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mazăre și MorcoviMazăre și Morcovi
8 Tortilla Galbene De Porumb (15 Cm), încălzite8 Tortilla Galbene De Porumb (15 Cm), încălzite
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 InchNapi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
Mazăre Goya®Mazăre Goya®
Brânză Cheddar Rasă, Ceapă Verde Feliată și Smântână, OpționalBrânză Cheddar Rasă, Ceapă Verde Feliată și Smântână, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
3
Transferați la un 11-in. x 7 inchi. vas de copt acoperit cu spray de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roșii, Tăiate în Opt FeliiRoșii, Tăiate în Opt Felii
Echipamente pe care le vei folosi
1-1/2 Litri De înghețată Cu Fursecuri și Cremă, înmuiată1-1/2 Litri De înghețată Cu Fursecuri și Cremă, înmuiată
4
Scurgeți și aruncați marinata.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană De Ciuperci Shiitake, Tăiate în Sferturi1/2 Cană De Ciuperci Shiitake, Tăiate în Sferturi
5
Puneți cotletele de porc peste amestecul de orez. Acoperiți și coaceți la 350° timp de 40 de minute. Descoperi; se presară cu brânză.
Ingrediente de care veți avea nevoie
5 Căței De Usturoi, Curățați De Coajă, Tăiați în Jumătate și Felii Subțiri5 Căței De Usturoi, Curățați De Coajă, Tăiați în Jumătate și Felii Subțiri
Tăiat în Cuburi De 2,5 CmTăiat în Cuburi De 2,5 Cm
Mazăre Goya®Mazăre Goya®
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
6
Coaceți încă 15-20 de minute sau până când un termometru pentru carne atinge 160° și brânza este topită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tăiat în Cuburi De 2,5 CmTăiat în Cuburi De 2,5 Cm
Apă Pentru A PermiteApă Pentru A Permite
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De SusanSos Iute Cu Ulei De Susan
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
DificultateExpert
Gata În1 h, 10 m.
Porții2
Scor De Sănătate31
Revista