Caserola Ușoară Pentru Paste

Caserola Ușoară Pentru Paste
Caserola ușoară pentru Paste ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 6 și costă 2,22 USD pe porție. O porție conține 498 calorii, 34G de proteine, și 10g de grăsime. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Este adus la tine de Allrecipes. Dacă aveți la îndemână ciuperci, carne de vită măcinată, brânză mozzarella și alte câteva ingrediente, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 35 minute. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Toamna. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular solid de 68%. Rețete similare sunt Caserola Ușoară Pentru Paste, Mic dejun pentru cină caserolă: o caserolă ușoară hashbrown, și Paste ușoare de săptămână: Paste cu cârnați și sos de ciuperci.

Instrucțiuni

1
Aduceți la fierbere o oală mare cu apă ușor sărată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Slănină Afumată Tăiată Gros, CubulețeSlănină Afumată Tăiată Gros, Cubulețe
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
2
Adăugați paste și gătiți timp de 8 până la 10 minute sau până când sunt al dente; scurgeți și rezervați.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste FierteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste Fierte
3
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C).
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin
4
Într-o tigaie mare, rumeniți carnea de vită până nu mai este roz; scurgeți grăsimea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Jalapeno, Tăiat în Fâșii SubțiriJalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
5
Adăugați sos de spaghete, ciuperci și roșii la carnea de vită și fierbeți timp de 10 minute sau până când se încălzește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De PasteSos De Paste
8 Felii De Salam De Genova, Tocate8 Felii De Salam De Genova, Tocate
Dovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 InchDovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 Inch
Jalapeno, Tăiat în Fâșii SubțiriJalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
6
Într-un vas de copt de 9x13 inch, turnați amestecul de carne de vită și roșii și adăugați paste; Se amestecă bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 InchDovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 Inch
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste FierteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste Fierte
Jalapeno, Tăiat în Fâșii SubțiriJalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
Echipamente pe care le vei folosi
6 Felii De Sos De Merișoare Cu Jeleu6 Felii De Sos De Merișoare Cu Jeleu
7
Presărați brânza uniform deasupra.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă
8
Coaceți în cuptorul preîncălzit timp de 20 de minute sau până când brânza începe să baloneze; serviți imediat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin
DificultateMediu
Gata În35 m.
Porții6
Scor De Sănătate27
Revista