Caserola Taco Ușoară
Reteta Easy Taco caserola este gata în aproximativ 50 de minute și este cu siguranță un excelent fără gluten opțiune pentru iubitorii de mâncare mexicană. Această rețetă servește 6. Pentru $1.74 pe portie, această rețetă acoperă 21% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 680 calorii, 27G de proteine, și 51G de grăsime. Funcționează bine ca fel principal. Este perfect pentru Toamna. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Dacă aveți la îndemână chipsuri de tortilla, brânză monterey jack, ceapă și alte câteva ingrediente, o puteți face. Pentru a utiliza până salsa ai putea urma acest curs principal cu Salsa De Căpșuni Pentru Desert ca desert. Este adus la tine de Allrecipes. Cu o lingură scor de 51%, acest fel de mâncare este destul de bun. Rețete similare sunt Caserola Taco Ușoară, Caserola Taco Ușoară, și Caserola Taco Ușoară.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C).
Gatiti si amestecati carnea de vita macinata intr-o tigaie mare la foc mediu-mare pana se rumeneste, se rumeneste uniform si nu mai este roz, 5 pana la 7 minute.
Scurgeți și aruncați orice exces de grăsime. Se amestecă salsa, ceapa, maioneza, pudra de chili și chimenul în carnea de vită.
Întindeți aproximativ jumătate din amestecul de carne de vită măcinată în fundul unei caserole de 2 litri.
Întindeți aproximativ jumătate din chipsurile de tortilla într-un strat deasupra amestecului de carne de vită.
Strat aproximativ jumătate din fiecare dintre brânzeturile Cheddar și Monterey Jack peste stratul de cip tortilla. Repetați straturile cu ingredientele rămase, terminând cu brânza Monterey Jack. Acoperiți vasul cu folie de aluminiu.
Coaceți în cuptorul preîncălzit până când brânza se topește la mijloc, aproximativ 30 de minute.