Caserola Swiss Chard Spanakopita
Reteta Swiss Chard Spanakopita caserola ar putea satisface pofta mediteraneană în jurul valorii de 45 minute. Pentru $1.02 pe portie, această rețetă acoperă 16% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această garnitură are 122 calorii, 7g de proteine, și 4G de grăsime pe porție. Această rețetă servește 12. Acesta va fi un hit la dvs Toamna eveniment. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați piper, mentă, parmezan și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 75%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare includ Spanakopita Cu Brânză Elvețiană Și Ricotta De Casă, Caserola De Paste Cu Brânză De Capră Și Brânză Elvețiană, și Cremă Elvețiană cremoasă, Kamut și caserolă de coacere cu ouă.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 35
Încălziți o tigaie mare antiaderentă acoperită cu spray de gătit la foc mediu-mare.
Se adauga ceapa alba; saut 7 minute sau pana devin aurii.
Adăugați ceapa verde și usturoiul și faceți 1 minut. Se amestecă bietă; gatiti 2 minute sau pana cand se ofileste bieta. Se amestecă pătrunjelul și menta și se gătește 1 minut.
Se pune într-un castron mare; se răcește ușor. Se amestecă brânzeturile, sarea, piperul și albușurile.
Așezați 1 foaie de filo pe o tăietură mare (acoperiți restul de filo pentru a preveni uscarea) și acoperiți cu spray de gătit. Se acoperă cu 1 foaie phyllo și se acoperă cu spray de gătit. Repetați procedura cu 3 foi suplimentare.
Tăiați stiva phyllo într-un pătrat de 14 inci.
Așezați pătrat în centrul unui vas de copt de 13 x 9 inci acoperit cu spray de gătit, permițând phyllo să extindă laturile lungi ale vasului.
Tăiați piesa de 14 x 4 inci în dreptunghiuri de 2 (7 x 4 inci). Îndoiți fiecare dreptunghi pe jumătate pe lungime.
Așezați un dreptunghi pe fiecare parte scurtă a vasului.
Întindeți amestecul de smog uniform peste phyllo.
Așezați 1 foaie de filo pe o tăietură mare (acoperiți restul de filo pentru a preveni uscarea) și acoperiți cu spray de gătit. Se acoperă cu 1 foaie phyllo și se acoperă cu spray de gătit. Repetați procedura cu foile de phyllo rămase.
Așezați o stivă de filo de 18 x 14 inci peste amestecul de bietă. Îndoiți marginile filoului în centru. Se acoperă cu spray de gătit. Scor phyllo făcând 2 tăieturi longitudinale și 3 tăieturi transversale pentru a forma 12 dreptunghiuri.
Coaceți la 350 timp de 40 de minute sau până devin aurii.
Tăiați stivele de filo, astfel încât să se potrivească și în sus pe partea lungă a vasului de copt. Aranjați secțiunea pliată pe marginile scurte ale vasului pentru a încadra umplutura.