Caserola Swiss Chard Spanakopita

Caserola Swiss Chard Spanakopita
Reteta Swiss Chard Spanakopita caserola ar putea satisface pofta mediteraneană în jurul valorii de 45 minute. Pentru $1.02 pe portie, această rețetă acoperă 16% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această garnitură are 122 calorii, 7g de proteine, și 4G de grăsime pe porție. Această rețetă servește 12. Acesta va fi un hit la dvs Toamna eveniment. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați piper, mentă, parmezan și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 75%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare includ Spanakopita Cu Brânză Elvețiană Și Ricotta De Casă, Caserola De Paste Cu Brânză De Capră Și Brânză Elvețiană, și Cremă Elvețiană cremoasă, Kamut și caserolă de coacere cu ouă.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 35
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
2
Încălziți o tigaie mare antiaderentă acoperită cu spray de gătit la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Vârf De Cuțit Fulgi De Legume Mixte Sau După Gust1 Vârf De Cuțit Fulgi De Legume Mixte Sau După Gust
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
3
Se adauga ceapa alba; saut 7 minute sau pana devin aurii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă AlbăCeapă Albă
4
Adăugați ceapa verde și usturoiul și faceți 1 minut. Se amestecă bietă; gatiti 2 minute sau pana cand se ofileste bieta. Se amestecă pătrunjelul și menta și se gătește 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceașcă Piept De Curcan Gătit MărunțitCeașcă Piept De Curcan Gătit Mărunțit
1/4 Cană De Grăsime De Porc1/4 Cană De Grăsime De Porc
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Chard ElvețianChard Elvețian
2 Catei De Usturoi (1 Tocat, 1 Intreg)2 Catei De Usturoi (1 Tocat, 1 Intreg)
5
Se pune într-un castron mare; se răcește ușor. Se amestecă brânzeturile, sarea, piperul și albușurile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Înghețată De Vanilie Cu Conținut Redus De Grăsimi, OpționalÎnghețată De Vanilie Cu Conținut Redus De Grăsimi, Opțional
1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără CrustăPâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
6
Așezați 1 foaie de filo pe o tăietură mare (acoperiți restul de filo pentru a preveni uscarea) și acoperiți cu spray de gătit. Se acoperă cu 1 foaie phyllo și se acoperă cu spray de gătit. Repetați procedura cu 3 foi suplimentare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Vârf De Cuțit Fulgi De Legume Mixte Sau După Gust1 Vârf De Cuțit Fulgi De Legume Mixte Sau După Gust
Echipamente pe care le vei folosi
Placă De TăierePlacă De Tăiere
7
Tăiați stiva phyllo într-un pătrat de 14 inci.
8
Așezați pătrat în centrul unui vas de copt de 13 x 9 inci acoperit cu spray de gătit, permițând phyllo să extindă laturile lungi ale vasului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Vârf De Cuțit Fulgi De Legume Mixte Sau După Gust1 Vârf De Cuțit Fulgi De Legume Mixte Sau După Gust
Echipamente pe care le vei folosi
Amestec De Zahăr Brun Splenda®Amestec De Zahăr Brun Splenda®
9
Tăiați piesa de 14 x 4 inci în dreptunghiuri de 2 (7 x 4 inci). Îndoiți fiecare dreptunghi pe jumătate pe lungime.
10
Așezați un dreptunghi pe fiecare parte scurtă a vasului.
11
Întindeți amestecul de smog uniform peste phyllo.
Ingrediente de care veți avea nevoie
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Chard ElvețianChard Elvețian
12
Așezați 1 foaie de filo pe o tăietură mare (acoperiți restul de filo pentru a preveni uscarea) și acoperiți cu spray de gătit. Se acoperă cu 1 foaie phyllo și se acoperă cu spray de gătit. Repetați procedura cu foile de phyllo rămase.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Vârf De Cuțit Fulgi De Legume Mixte Sau După Gust1 Vârf De Cuțit Fulgi De Legume Mixte Sau După Gust
1 Lingură Ulei Din Roșii Uscate La Soare Umplute Cu Ulei1 Lingură Ulei Din Roșii Uscate La Soare Umplute Cu Ulei
Echipamente pe care le vei folosi
Placă De TăierePlacă De Tăiere
13
Așezați o stivă de filo de 18 x 14 inci peste amestecul de bietă. Îndoiți marginile filoului în centru. Se acoperă cu spray de gătit. Scor phyllo făcând 2 tăieturi longitudinale și 3 tăieturi transversale pentru a forma 12 dreptunghiuri.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Vârf De Cuțit Fulgi De Legume Mixte Sau După Gust1 Vârf De Cuțit Fulgi De Legume Mixte Sau După Gust
Chard ElvețianChard Elvețian
14
Coaceți la 350 timp de 40 de minute sau până devin aurii.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
1
Tăiați stivele de filo, astfel încât să se potrivească și în sus pe partea lungă a vasului de copt. Aranjați secțiunea pliată pe marginile scurte ale vasului pentru a încadra umplutura.
Echipamente pe care le vei folosi
Amestec De Zahăr Brun Splenda®Amestec De Zahăr Brun Splenda®
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții12
Scor De Sănătate42
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista