Caserola pentru micul dejun de la Bob Evans
Asigurați-înainte mic dejun Caserola de la Bob Evans fără gluten rețetă cu 12 porții. Pentru 82 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 15% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această masă de dimineață are 170 calorii, 11g de proteine, și 10g de grăsime per portie. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 15 minute. Este perfect pentru Crăciun. Mergeți la magazin și ridicați ouă, brânză Monterey jack, brânză Cheddar ascuțită și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Este adus la tine de Toțiretete. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular bun de 53%. Încercați Faceți Înainte Caserola De Mic Dejun, Caserola Pentru Micul Dejun, și Asigurați-înainte cârnați mic dejun Caserola pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Întindeți crutoane pe fundul vasului de copt uns de 13" x 9". Zdrobiți și gătiți cârnații în tigaie medie la foc mediu până se rumenesc.
Răspândiți peste crutoane.
Bateti ouale si laptele in bol pana se amesteca. Se amestecă supa, spanacul, ciupercile, brânzeturile și muștarul.
Se toarnă amestecul de ouă peste cârnați și crutoane. La frigider peste noapte.
Preîncălziți cuptorul la 163°.
Coaceți amestecul de ou 50-55 minute sau până când se fixează și se rumenesc ușor deasupra.
Garnisiți cu crengute de plante și morcov, dacă doriți.
Se servește fierbinte cu sos picant, dacă se dorește. Refrigerați resturile.