Caserola Mexicană Ușoară

Lumina caserola Mexican ar putea fi doar Mexican rețetă pe care o căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 28G de proteine, 11g de grăsime, și un total de 356 calorii. Această rețetă servește 6 și costă 2,33 USD pe porție. Acesta funcționează cel mai bine ca un curs principal, și se face în aproximativ 55 minute. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Acesta va fi un hit la dvs Toamna eveniment. Dacă aveți brânză Cheddar ascuțită, salsa, fasole prăjită și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. Pentru a folosi sarea, puteți urma acest fel principal cu Rețetă De Cifre De Afaceri De Mere ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 50%. Acest scor este bun. Încercați Mexican Cornbread caserola – face o cina caserola Mexican, Care este ușor de a face, și reîncălzește bine, Gătit Plăcintă Cu Cremă De Ciocolată Mexicană Ușoară, și Salată Ușoară De Porumb Mexican (Esquites) pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-o tigaie mare antiaderentă, gătiți carnea de vită, ceapa și ardeiul verde la foc mediu până când carnea nu mai este roz. Se amestecă în apă, făină, praf de chili, praf de usturoi, chimen, coriandru și sare. Aduceți la fierbere. Reduceți căldura; se fierbe, neacoperit, timp de 5-6 minute sau până se îngroașă.
Într-un castron mic, combinați fasolea și salsa.
Se pune două tortilla într-o rundă 2-1/2-qt. vas de copt acoperit cu spray de gătit.
Strat cu jumătate din amestecul de carne de vită, amestec de fasole și porumb; repetați straturile. Sus cu brânză.
Coaceți, neacoperit, la 350 de minute timp de 25-30 de minute sau până când se încălzește și se topește brânza.
Lăsați să stea 5 minute înainte de tăiere.
Serviți cu salată și roșii, dacă doriți.