Caserola mexicană ușoară este o fără gluten rețetă cu 6 porții. Acest fel principal are 802 calorii, 37g de proteine, și 47G de grăsime pe porție. Pentru $3.05 pe portie, această rețetă acoperă 31% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați salsa, carne de vită măcinată, ceapă verde și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Pentru a utiliza până salsa ai putea urma acest curs principal cu Salsa De Căpșuni Pentru Desert ca desert. Este perfect pentru Toamna. Doar câțiva oameni i-au plăcut foarte mult acest fel de mâncare mexicană. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 50 minute. Cu o lingură scor de 63%, acest fel de mâncare este bun. Încercați Caserola mexicană de pâine de porumb-faceți o cină mexicană cu caserolă ușor de făcut și reîncălzită bine, Caserola Mexicană Ușoară, și Caserola De Fasole Neagră Mexicană Ușoară pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C).
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
2
Într-o tigaie mare la foc mediu-mare, gătiți carnea de vită măcinată până nu mai este roz. Se amestecă salsa, se reduce căldura și se fierbe 20 de minute sau până când lichidul este absorbit. Se amestecă fasolea și se încălzește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Linguriță De Semințe De Fenicul, 1/3 Palmă
Toppinguri, Opționale
Dientes De Ajo
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
3
Pulverizați un vas de copt de 9x13 cu spray de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Vârf De Cuțit Fulgi De Legume Mixte Sau După Gust
Echipamente pe care le vei folosi
Amestec De Zahăr Brun Splenda®
4
Răspândiți chipsurile de tortilla zdrobite în vas, apoi amestecați amestecul de carne de vită peste chipsuri.
Ingrediente de care veți avea nevoie
6 Căni De Chipsuri Tortilla Cu Aromă De Lămâie, Rupte în Bucăți Mici (aproximativ 6 Uncii)
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Sos De Curcan, încălzit
Jalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
5
Întindeți smântână peste carne de vită și presărați măsline, ceapă verde și roșii peste smântână. Se acoperă cu brânză Cheddar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană Plus 2 Linguri Cheddar Ras
Ceașcă Piept De Curcan Gătit Mărunțit
3 Pachete (8 Uncii Fiecare) Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi, Tăiată Cubulețe
Aluat De Pâine De Porumb
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate
Jalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
6
Coaceți în cuptorul preîncălzit timp de 30 de minute, sau până când este fierbinte și cu bule.
Pinot Noir, Riesling și Sparkling rosul este o alegere excelentă pentru Mexicani. Vinurile albe acide precum riesling sau roșii cu conținut scăzut de tanin precum pinot noir pot funcționa bine cu mâncărurile mexicane. Sparkling rosul este și o pereche sigură. Un vin pe care l-ați putea încerca este Enroute Winery Les Pommiers Pinot Noir. Are 4,8 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 62 de dolari.