Caserola mexicană de porc și fasole

Rețeta caserola mexicană de porc și fasole este gata în aproximativ 1 oră și 5 minute și este cu siguranță un excelent fără gluten opțiune pentru iubitorii de mâncare mexicană. Această rețetă servește 6. Pentru $1.35 pe portie, această rețetă acoperă 16% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 412 calorii, 23g de proteine, și 23g de grăsime. Câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 13 ar spune că a lovit locul. Funcționează bine ca un fel principal destul de ieftin. Dacă aveți fasole pinto, brânză monterey jack, apă și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Toamna. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 66%. Acest scor este bun. Încercați Carne De Porc Mexicană Și Fasole Pinto, Aragaz lent fasole mexicană și orez cu carne de porc, și Mic dejun Torta (Sandwich Mexican pentru micul dejun cu ouă, carne de porc crocantă și fasole) pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Cuptor de căldură la 375 F. în 10 - inch tigaie se lipeasca, Gatiti carne de porc la foc mediu-mare 5 la 7 minute, amestecand frecvent, până când nu mai roz; scurgere.
În caserola unsă de 2 litri, amestecați carnea de porc, fasolea, amestecul de condimente taco, sosul enchilada, apa și fâșiile de tortilla până se amestecă bine.
Acoperiți și coaceți aproximativ 40 de minute sau până când se încălzește. Se amestecă caserola; se presară cu brânză.
Coaceți neacoperit cu 5 până la 8 minute mai mult sau până când brânza este topită. Se acoperă cu roșii.