Caserola Mexicană De Orez
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete mexicane, așa că încercați caserola de orez Mexican. Această rețetă fără gluten servește 10 și costă 51 cenți pe porție. Această garnitură are 154 calorii, 7g de proteine, și 6g de grăsime pe porție. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați boia de ardei, orez, apă și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Acesta va fi un hit la dvs Toamna eveniment. Este adus la tine de retetele mele. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 5 minute. Cu o lingură scor de 32%, acest fel de mâncare nu este atât de grozav. Încercați Caserola Mexicană De Orez, O Oală Caserola De Orez Mexican, și Caserola Mexicană De Orez pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Puneți apa într-o cratiță; aduceți la fierbere. Se amestecă orezul. Acoperiți, reduceți căldura și fierbeți 20 de minute sau până când orezul este fraged și lichidul este absorbit.
Adăugați lapte și următoarele 3 ingrediente; se amestecă. Se amestecă 1 cană de brânză.
Se amestecă amestecul într - un vas de copt de 11 x 7 x 1 1/2 inch acoperit cu spray de gătit. Acoperiți și coaceți la 350 timp de 30 de minute. Descoperi; se presara cu restul de brânză și boia de ardei.
Vin recomandat: Pinot Noir, Riesling, Trandafir Spumant
Mexican funcționează foarte bine cu Pinot Noir, Riesling și Sparkling rossimbrox. Vinurile albe acide precum riesling sau roșii cu conținut scăzut de tanin precum pinot noir pot funcționa bine cu mâncărurile mexicane. Sparkling rosul este și o pereche sigură. Concha y Toro Marques de Casa Concha Pinot Noir cu un rating de 4,6 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 26 de dolari pe sticlă.
![Concha y Toro Marques de Casa Concha Pinot Noir]()
Concha y Toro Marques de Casa Concha Pinot Noir
Culoare roșie delicată. Nasul prezintă arome concentrate de căpșuni și zmeură. Palatul oferă o textură rafinată și arome complexe de cireșe, zmeură, lemn dulce cu o structură notabilă. Se simte atât de luxuriant, fin și delicat.Acest vin foarte versatil se împerechează bine cu carnea albă, cum ar fi iepurele, carnea de porc sau prepelița, precum și cu peștele gras și crustaceele în preparate ușoare și delicate. De asemenea, se descurcă bine cu mâncăruri asiatice, cum ar fi cartofi prăjiți și curry ușor.