Caserola maro hash pentru aragazul lent
Caserola maro hash pentru aragazul lent este o fără gluten rețetă cu 16 porții. Această garnitură are 181 calorii, 6g de proteine, și 12g de grăsime pe porție. Pentru 81 cenți pe porție, această rețetă acoperă 6% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți la îndemână smântână, piper, ceapă și alte câteva ingrediente, o puteți face. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Este perfect pentru Toamna. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 4 ore și 15 minute. Este adus la tine de Allrecipes. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 20%. Acest scor nu este atât de mare. Rețete similare sunt Slow Cooker Cârnați, Hash Brown & Cheddar Mic Dejun Caserola, Caserola de mic dejun cu aragaz lent pentru conopidă Hash Browns pentru # SundaySupper, și Tex-Mex Hash Maro Caserola.
Instrucțiuni
Într-un castron mare, amestecați împreună smântâna, crema de supă de ciuperci, brânză, ceapă, sare și piper. Se amestecă treptat în maro hash până se acoperă uniform.
Înveliți interiorul unui aragaz lent cu spray de gătit sau unt. Puneți amestecul de hashbrown în aragazul lent. Acoperiți și gătiți la foc mare timp de 1 1/2 ore, apoi reduceți focul la minim și gătiți încă 2 1/2 ore.