Caserola Kodiak durează aproximativ 1 oră și 15 minute de la început până la sfârșit. Această rețetă servește 20. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 4G de proteine, 4G de grăsime, și un total de 147 calorii. Pentru 71 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 7% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Acesta va fi un hit la dvs Toamna eveniment. Mergeți la magazin și ridicați brânză cheddar, ceapă, măsline umplute cu pimiento și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Această rețetă este plăcută de 925 de mâncăruri și bucătari. Acesta funcționează bine ca un hor d ' oeuvre. Acesta este adus la tine de gust de acasă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 39%. Acest scor este destul de rău. Încearcă Mic dejun pentru cină caserolă: o caserolă ușoară hashbrown, Caserola cu fructe de mare sau caserola cu ton delicios, și Caserola Orientală (Caserola Cu Viermi) pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Într-un cuptor olandez, gătiți carnea de vită și ceapa la foc mediu până când carnea nu mai este roz.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
Jalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Frunze De Pătrunjel Proaspăt Rupte
2
Adăugați usturoi; gatiti 1 minut mai mult.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
3
Scurgere. Se amestecă ingredientele rămase, cu excepția brânzei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă
4
Se acoperă și se coace la 350 CP timp de 1 oră sau până când se rumenesc.