Caserola De Ton Nouă

Caserola De Ton Nouă
Noua caserolă de ton necesită aproximativ 1 oră și 30 de minute de la început până la sfârșit. Pentru $ 2.44 pe portie, veți obține un fel principal care servește 8. Îți urmărești silueta? Această rețetă pescatariană are 857 calorii, 29G de proteine, și 57G de grăsime per portie. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Acesta este adus la tine de retetele mele. Acesta va fi un hit la dvs Toamna eveniment. Dacă aveți haricots verts, bulion de legume, amestec de ciuperci gourmet și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Pentru a folosi untul, puteți urma acest fel principal cu Tort Cu Unt De Scorțișoară ca desert. Cu o lingură scor de 54%, acest fel de mâncare este solid. Rețete similare includ Caserola de fructe de mare sau caserola de ton delicioasă, Caserola De Ton, și Caserola De Ton Nouă.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 35
Echipamente pe care le vei folosi
Ghimbir Cristalizat, Tocat Sau Ras? Pe Culoarul Alimentar AsiaticGhimbir Cristalizat, Tocat Sau Ras? Pe Culoarul Alimentar Asiatic
2
Pregătiți pastele conform instrucțiunilor pachetului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste FierteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste Fierte
3
Între timp, gătiți fasolea verde în apă sărată clocotită pentru a acoperi 30 de secunde până la 1 minut sau până când este crocantă; scurgeți. Plonjați în apă cu gheață pentru a opri procesul de gătire; scurgere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fasole Verde Gata Tăiată, Disponibilă în Departamentul De Produse, înjumătățită într-un Unghi TransversalFasole Verde Gata Tăiată, Disponibilă în Departamentul De Produse, înjumătățită într-un Unghi Transversal
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
4
Topiți 2 Linguri. unt într-o tigaie mare la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțităBrânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită
5
Se adaugă prazul și se sotează 2 minute; se adaugă ciupercile și se sotează 5 minute sau până se rumenesc ușor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Felii De Salam De Genova, Tocate8 Felii De Salam De Genova, Tocate
Frunze De Tarhon Proaspat Tocate, Pentru DecorFrunze De Tarhon Proaspat Tocate, Pentru Decor
6
Transferați amestecul de praz într-un castron mic. Ștergeți tigaia curată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frunze De Tarhon Proaspat Tocate, Pentru DecorFrunze De Tarhon Proaspat Tocate, Pentru Decor
Echipamente pe care le vei folosi
Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțităBrânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
7
Topiți 4 Linguri. unt în tigaie la foc mediu; amestecați făina și gătiți, amestecând constant, 2 minute. Treceți treptat în cremă și bulion. Aduceți amestecul la fierbere, amestecând des. Reduceți căldura la mediu-scăzut; amestecați treptat brânza Cheddar și 4 linguri. Parmezan până se omogenizează. Se amestecă sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi
1 Cană De Mazăre Decojită, Opțional1 Cană De Mazăre Decojită, Opțional
1 Cană Plus 2 Linguri Cheddar Ras1 Cană Plus 2 Linguri Cheddar Ras
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
1-1/2 Cană Supă De Pui1-1/2 Cană Supă De Pui
Roșii De Soare NuRoșii De Soare Nu
Sare $ Piper Negru Proaspăt MăcinatSare $ Piper Negru Proaspăt Măcinat
Echipamente pe care le vei folosi
1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant
Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțităBrânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită
8
Se amestecă amestecul de cremă în paste făinoase. Se amestecă tonul, următoarele 2 ingrediente, fasolea și amestecul de praz; se transferă într - un vas de copt ușor uns de 13 x 9 inci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cutie De Fasole Verde, ScursăCutie De Fasole Verde, Scursă
Roșii De Soare NuRoșii De Soare Nu
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste FierteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste Fierte
Frunze De Tarhon Proaspat Tocate, Pentru DecorFrunze De Tarhon Proaspat Tocate, Pentru Decor
Mandarine, FiecareMandarine, Fiecare
Echipamente pe care le vei folosi
6 Felii De Sos De Merișoare Cu Jeleu6 Felii De Sos De Merișoare Cu Jeleu
9
Amestecați împreună chipsurile de cartofi, următoarele 2 ingrediente și restul de 2 linguri. Parmezan într-un castron mic; se presara peste amestecul de paste.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi
Chipsuri De CartofiChipsuri De Cartofi
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste FierteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste Fierte
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
10
Coaceți la 350 timp de 35 până la 40 de minute sau până la bule.
Echipamente pe care le vei folosi
Ghimbir Cristalizat, Tocat Sau Ras? Pe Culoarul Alimentar AsiaticGhimbir Cristalizat, Tocat Sau Ras? Pe Culoarul Alimentar Asiatic
11
Lăsați să stea 5 minute înainte de servire.

Vin recomandat: Merlot, Pinot Noir, Vin Roz

Tonul funcționează foarte bine cu vinul Merlot, Pinot Noir și roscinct. Deși pește este adesea asociat cu vin alb,' meatier ' pește ca ton absolut poate merge cu vin roșu. De asemenea, un Rosa se va împerechea frumos, mai ales dacă tunanul dvs. este preparat cu ingrediente mai potrivite pentru un vin alb.
Bancroft Ranch Merlot din 2006 este o culoare bogată de granat și este plină de arome de fructe negre coapte, condimente maro și un indiciu de coajă de portocală. Taninurile sale rafinate și profunzimea aromei îl fac unul dintre cele mai memorabile vinuri Beringer din Muntele Howell.Amestec: 93% Merlot, 4% Cabernet Sauvignon și 3% Cabernet Franc
Bancroft Ranch Merlot din 2006 este o culoare bogată de granat și este plină de arome de fructe negre coapte, condimente maro și un indiciu de coajă de portocală. Taninurile sale rafinate și profunzimea aromei îl fac unul dintre cele mai memorabile vinuri Beringer din Muntele Howell.Amestec: 93% Merlot, 4% Cabernet Sauvignon și 3% Cabernet Franc
The 2006 Bancroft Ranch Merlot is a rich garnet color, and brims with flavors of ripe black fruits, brown spices and a hint of orange zest. Its refined tannins and depth of flavor make it one of Beringer's most memorable wines from Howell Mountain.Blend: 93% Merlot, 4% Cabernet Sauvignon, and 3% Cabernet Franc
DificultateExpert
Gata În1 h, 30 m.
Porții8
Scor De Sănătate16
Bucătăriiamerican
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista