Caserola De Pâine Prăjită Franceză Cu Portocale-Pecan

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de masă de dimineață, așa că încercați caserola de pâine prăjită cu portocale-Pecan. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 7g de proteine, 9g de grăsime, și un total de 294 calorii. Pentru 74 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 8% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 12. Această rețetă este tipică bucătăriei americane. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Toamna. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Un amestec de scorțișoară măcinată, suc de portocale, sirop de porumb de culoare deschisă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 23%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Pecan Plăcintă Pâine Prăjită Franceză Caserola, pecan praline pâine prăjită franceză caserola, și Peste Noapte Ciocolată Pecan Plăcintă Pâine Prăjită Franceză Caserola.
Instrucțiuni
Combinați zahărul brun, untul și siropul de porumb; se toarnă într-un vas de copt de 13 x 9 inci acoperit cu spray de gătit.
Presărați pecanele tocate uniform peste amestecul de zahăr.
Combinați coaja și următoarele 7 ingrediente (coaja prin ouă); se amestecă cu un tel. Aranjați feliile de pâine peste nuci pecan în vas; se toarnă amestecul de ouă peste pâine. Acoperiți și refrigerați 1 oră sau până la noapte.
Preîncălziți cuptorul la 35
Întoarceți cu grijă feliile de pâine pentru a absorbi excesul de amestec de ouă.
Lăsați să stea la temperatura camerei 20 de minute.
Coaceți la 350 timp de 35 de minute sau până se rumenesc ușor.