Hamburger porumb Pâine caserola este un Sud hor d ' oeuvre. Această rețetă servește 6. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 8g de proteine, 4G de grăsime, și un total de 218 calorii. Pentru 41 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 11% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Această rețetă de la Taste of Home necesită pudră de chili, zahăr, ou și făină de porumb. Toamna va fi și mai special cu această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 de minute. Cu o lingură scor de 42%, acest fel de mâncare este solid. Rețete similare includ Plăcintă Cu Hamburger Cu Pâine De Porumb, Plăcintă Cu Hamburger Cu Pâine De Porumb, și Caserola De Pâine De Porumb.
Instrucțiuni
1
Într-o tigaie mare, gătiți carnea de vită și ceapa la foc mediu până când carnea nu mai este roz; scurgeți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă
Carne De Vită
Carne
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
2
Adăugați fasolea, roșiile, pudra de chili și sosul Worcestershire; aduceți la fierbere. Reduceți căldura; fierbeți, neacoperit, timp de 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos Worcestershire
Praf De Chili
Tomate
Fasole
3
Transfer la un 11-in. x 7 inch. vas de copt acoperit cu spray de gătit. Pentru topping, într-un castron mic, combinați făina, făina de porumb, zahărul, praful de copt și sarea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Praf De Copt
Spray De Gătit
Făină De Porumb
Făină Pentru Toate Scopurile
Zahăr
Sare
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De Copt
Bol
4
Combinați oul, laptele și uleiul; se amestecă în ingrediente uscate doar până se umezesc. Lingură peste umplutură; întindeți ușor pentru a acoperi partea superioară.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)
Lapte
Ouă
Ulei De Gătit
5
Coaceți, neacoperit, la 425 CP timp de 14-18 minute sau până când umplutura este bulbucată și o scobitoare introdusă în topping iese curată.
Sudul poate fi asociat cu Riesling, vin spumant și Zinfandel. În general, există câteva reguli care vă vor ajuta să împerecheați vinul cu mâncarea sudică. Riesling-ul prietenos cu mâncarea sau vinul alb spumant vor funcționa cu multe alimente prăjite, în timp ce zinfandel este excelent cu tariful la grătar. Ai putea încerca Maximin Grunhauser Abtsberg Riesling Auslese (jumătate de sticlă). Recenzorilor le place destul de mult cu un rating de 4,4 din 5 stele și un preț de aproximativ 20 de dolari pe sticlă.
Maximin Grunhauser Abtsberg Riesling Auslese (jumătate de sticlă)