Caserola de pui și paste cu legume mixte

Caserola de pui și paste cu legume mixte ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde repertoriul principal. O porție conține 398 calorii, 21g de proteine, și 18g de grăsime. Această rețetă servește 6. Pentru $1.79 pe portie, această rețetă acoperă 20% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Toamna va fi și mai special cu această rețetă. Este adus la tine de Toțiretete. Un amestec de cremă condensată de supă de ciuperci, pesmet, parmezan și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a utiliza până pesmet uscat ai putea urma acest curs principal cu Tartele De Nucă De Cocos Fără Lapte Fără Gluten ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 52%. Acest scor este bun. Încercați Caserola De Legume Mixte, Paste cu legume amestecate și iaurt, și Paste usturoi cu legume mixte pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 400 grade F (200 grade C). Ungeți ușor un vas mediu de copt.
Aduceți la fiert o oală mare cu apă ușor sărată.
Așezați pastele fusilli în oală, gătiți timp de 8 până la 10 minute, până când sunt al dente și scurgeți.
Încălziți uleiul într-o tigaie la foc mediu.
Puneți puiul în tigaie și condimentați cu ceapă tocată, sare și piper, praf de usturoi, busuioc și pătrunjel. Gatiti pana cand sucurile de pui se limpezesc.
Se amestecă pastele fierte, crema de supă de pui, crema de supă de ciuperci și legumele amestecate.
Transferați în vasul de copt pregătit.
Într-un castron mic, amestecați pesmetul, parmezanul și untul.
Se întinde uniform peste caserolă.
Coaceți 30 de minute în cuptorul preîncălzit până se rumenesc și se rumenesc ușor.