Caserola de pui și orez
Caserola de pui și orez ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 34G de proteine, 29G de grăsime, și un total de 571 calorii. Această rețetă servește 4 și costă 2,02 USD pe porție. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. 22 de persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 minute. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Toamna. Mergeți la magazin și ridicați scallions, bulion de pui, roșii de prune și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Pentru a utiliza până smantana ai putea urma acest curs principal cu Plăcintă Cu Mere Cu Smântână ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 75%. Acest scor este solid. Încercați Caserola de pui și orez, O oală de pui și orez caserola, și Caserola de pui și "orez" pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 425 grade F. topiți untul într-o tigaie mare rezistentă la cuptor la foc mediu.
Adăugați usturoiul și aproximativ trei sferturi din scallions și gătiți, amestecând ocazional, până la moale, aproximativ 2 minute.
Adăugați broccoli, pui, orez, roșii, 1 linguriță sare și piper după gust; se amestecă pentru a combina.
Bateți bulionul de pui și smântâna într-un bol, turnați în tigaie și aduceți la foc mic. Se amestecă jumătate din fiecare havarti și parmezan. Acoperiți bine cu un capac sau folie de aluminiu, transferați la cuptor și coaceți până când orezul este fraged și cea mai mare parte a lichidului este absorbită, aproximativ 20 de minute.
Porniți broilerul. Descoperiți tigaia și presărați cu havarti și parmezan rămase, apoi fierbeți până la auriu, aproximativ 2 minute.
Se presară cu scallions rezervate.
Fotografie de Christopher Testani