Caserola de pui și orez ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde colecția de feluri principale. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten are 727 calorii, 36g de proteine, și 49G de grăsime pe porție. Pentru $2.08 pe portie, această rețetă acoperă 23% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. Această rețetă de la Simply Recipes are 4517 fani. Mergeți la magazin și ridicați smântână, sare și piper, sherry și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Iarna va fi și mai special cu această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 20 de minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 0%, care este improvizabil. Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: Caserola De Orez Cu Pui, Caserola de pui și orez, și Caserola de pui și orez.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 375 F.
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi Asortați
1
Încălziți 2 linguri de ulei de măsline într-o tigaie mare saut la foc mediu sau mare (suficient de fierbinte pentru a se rumeni, dar nu arde). Condimentează bucățile de pui peste tot cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
Chipsuri Tortilla Cu Aromă De Lime
Fripturi De Carne Din New York
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, Opțional
2
Lucrând în loturi, rumeniți bucățile de pui pe ambele părți, aproximativ 1 până la 2 minute pe lot.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Chipsuri Tortilla Cu Aromă De Lime
3
Adăugați puțin mai mult ulei de măsline dacă este necesar cu fiecare lot.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Carne Din New York
4
Scoateți bucățile de pui și puneți-le deoparte într-un castron. Puiul nu trebuie gătit, ci doar rumenit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Chipsuri Tortilla Cu Aromă De Lime
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
5
Saut saut ceapa si usturoiul: in aceeasi tigaie saut saut se adauga 1 lingura de ulei de masline. Coborâți focul la mediu, adăugați ceapa și gătiți până la translucid, aproximativ 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Carne Din New York
Usturoi Goya®
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, Opțional
6
Adăugați usturoiul; gătiți încă 30 de secunde.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi Goya®
7
Îndepărtați ceapa și usturoiul într-o caserolă superficială de 9x13.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi Goya®
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
Echipamente pe care le vei folosi
(recomandat: Velveeta)
8
Saut ciuperci: ridicați focul la mediu ridicat și adăugați ciupercile feliate. Saut uscat sau ciupercile (nu adăugați unt sau ulei), permițându-le să se rumenească ușor și să elibereze o parte din umiditatea lor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De șalote, Tocate
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
Subţire-
9
Adăugați ciupercile în caserolă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De șalote, Tocate
Echipamente pe care le vei folosi
(recomandat: Velveeta)
1
Adăugați 1/4 cană de sherry uscat sau vin alb uscat în tigaie pentru a-l deglaza, răzuind bucățile rumenite de jos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Vin Alb Sec
Sherry Uscat
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, Opțional
2
(În acest moment, dacă faceți înainte, reduceți sherry-ul la 1 lingură și turnați-l în caserolă. Puneți la frigider ceapa gătită, usturoiul, ciupercile și bucățile de pui rumenite până când sunteți gata să faceți caserola.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
Chipsuri Tortilla Cu Aromă De Lime
1 Cană De șalote, Tocate
Usturoi Goya®
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
Coaja De Pepene Verde Murat, 1 Borcan
Echipamente pe care le vei folosi
(recomandat: Velveeta)
3
Lăsați sherry să se reducă la aproximativ 1 lingură, apoi adăugați bulionul de pui și scoateți-l de pe foc. Se amestecă 1 1/2 lingurițe de sare, smântâna și smântâna.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(ficatul și Gâtul îndepărtate)
3 Pachete (8 Uncii Fiecare) Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi, Tăiată Cubulețe
Coaja De Pepene Verde Murat, 1 Borcan
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
1
Adăugați orezul nefiert în vasul cu caserole. Apoi turnați amestecul de bulion, sherry, smântână și smântână peste orez.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Pachete (8 Uncii Fiecare) Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi, Tăiată Cubulețe
Coaja De Pepene Verde Murat, 1 Borcan
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
Mazăre Goya®
Echipamente pe care le vei folosi
(recomandat: Velveeta)
2
Adăugați condimentele italiene și de pasăre (sau ierburi proaspete) și boia de ardei în vas.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ierburi Proaspete
Pentru O Consistență Fină și Tartinabilă
Lichid-uncii De Apă Proaspătă
Păsări De Curte
3
Amestecați amestecul de orez, ceapă, ciuperci și ierburi, astfel încât să fie distribuite uniform în caserolă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De șalote, Tocate
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
Mazăre Goya®
Echipamente pe care le vei folosi
(recomandat: Velveeta)
4
Așezați bucățile de pui deasupra amestecului de orez (într-un singur strat, dacă puteți, vor fi aglomerate).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Chipsuri Tortilla Cu Aromă De Lime
Mazăre Goya®
5
Coaceți: acoperiți bine caserola cu folie de aluminiu.
Echipamente pe care le vei folosi
(recomandat: Velveeta)
1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®
Zahăr Galben și Stropi Asortați
6
Coaceți într-un cuptor de 375 F pentru 45 de minute și apoi îndepărtați folia.
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi Asortați
1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®
7
Dacă caserola mai are prea mult lichid, lăsați-o să gătească încă câteva minute, neacoperită, până când excesul de lichid s-a evaporat.