Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați caserola de pui și legume cu brânză. Această rețetă servește 6 și costă 92 de cenți pe porție. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și primară are 219 calorii, 13g de proteine, și 16g de grăsime pe porție. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Toamna. Această rețetă de la BettyCrocker.com are 1 fani. Un amestec de sos de paste cu brânză cheddar, ou, pui tăiat și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 35 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 49%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Caserola de orez cu pui cu legume și brânză, Caserola De Legume Cu Brânză, și Caserola Cu Amestec De Legume Cu Brânză.
Instrucțiuni
1
Încălziți cuptorul la 204°.într-un castron mare, amestecați puiul, sosul de paste și legumele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De Paste
Legume
Pui întreg
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
Cuptor
2
Se toarnă într-o tigaie pătrată de 9 inci.
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
3
Într-un castron mic, amestecați amestecul Bisquick, parmezanul și untul cu furculița sau blenderul de patiserie până se sfărâmă. Se amestecă oul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmezan
Amestec De Coacere
Unt
Ouă
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu
Bol
4
Se presară peste amestecul de pui.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pui întreg
5
Coaceți 20 până la 22 de minute sau până când toppingul este maro auriu deschis.