Caserola De Pui Poblano

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați caserola de pui Poblano. Această rețetă servește 12. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 31g de proteine, 16g de grăsime, și un total de 399 calorii. Pentru $2.51 pe portie, această rețetă acoperă 23% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați tortilla de porumb, ceapă, făină și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Pentru a consuma făina, puteți urma acest fel principal cu Tarta de mere cu sos de Caramel ca desert. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Toamna. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 56%. Acest scor este solid. Încercați Poblano Pui Enchilada Caserola, Vincent Price Sopa Poblano - Supă De Chile Poblano, și Pui Poblano pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Tăiați poblanos și ardeiul gras pe jumătate pe lungime; aruncați semințele și membranele.
Așezați poblanos și ardeiul gras, cu pielea în sus, pe o foaie de copt căptușită cu folie; aplatizați cu mâna.
Așezați porumbul pe foaia de copt. Se fierbe 10 minute sau până când poblanos și ardeiul gras sunt înnegrite și porumbul este ușor rumenit.
Puneți poblanos și ardeiul gras într-o pungă de plastic cu fermoar; sigiliu.
Lăsați să stea 10 minute. Curățați și tocați grosier; puneți poblanos și ardeiul gras deoparte separat.
Scoateți boabele de porumb din știuleți.
Lingurați ușor făina într-o cană de măsurare uscată; nivelați cu un cuțit.
Puneți făina, 1/2 linguriță de sare și piperul negru într-o cratiță mare. Adăugați treptat lapte, amestecând cu un bici. Gatiti la foc mediu pana se ingroasa usor (aproximativ 12 minute), amestecand continuu.
Combinați 1 cană de amestec de lapte și poblanos într-un blender; procesați până se omogenizează. Se amestecă amestecul poblano purificat în amestecul de lapte rămas.
Preîncălziți cuptorul la 35
Combinați ardeiul gras, porumbul, restul de 1/2 linguriță de sare, 1 cană de brânză mexicană, ceapă roșie, coriandru, ouă și ricotta.
Acoperiți fundul unui vas de copt de 13 x 9 inci cu spray de gătit.
Întindeți 1/2 cană de sos în fundul vasului. Aranjați 6 tortilla peste sos, suprapunându-se ușor.
Întindeți jumătate din amestecul de ricotta peste tortilla; se acoperă cu jumătate de pui.
Se presară cu 1/3 cană de ceapă verde și 2/3 cană de brânză mexicană.
Se toarnă aproximativ 1 cană de sos peste brânză. Repetați straturile cu 6 tortilla, amestecul de ricotta rămas, puiul rămas, 1/3 cană de ceapă verde, 2/3 cană de brânză mexicană, 1 cană de sos și 6 tortilla.
Se toarnă sosul rămas peste tortilla. Înveliți 1 parte a foliei cu spray de gătit.
Așezați folia, acoperită cu partea în jos, peste caserolă.
Coaceți la 350 timp de 30 de minute sau până la bule.
Descoperi; se presară cu restul de 2/3 cană de brânză mexicană și 1/3 cană de ceapă verde.
Coaceți, neacoperit, 15 minute sau până când brânza se topește.
Lăsați să stea 15 minute.