Caserola de pui-orez este o fără gluten și fără lactate felul principal. Această rețetă servește 6 și costă 1,9 USD pe porție. O porție conține 306 calorii, 30g de proteine, și 5g de grăsime. Toamna va fi și mai special cu această rețetă. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de ceapă, cremă de supă de ciuperci, orez obișnuit și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 58%. Acest scor este bun. Rețete similare includ Caserola de pui și orez, Caserola De Orez Cu Pui, și Caserola de pui și "orez" .
Instrucțiuni
1
Sotati primele 3 ingrediente intr-o tigaie mare antiaderenta acoperita cu spray de gatit vegetal la foc mediu 5 minute sau pana se inmoaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De Gătit Cu Ulei Vegetal
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
2
Adăugați ciuperci și sotati 2 minute. Se amestecă orezul, următoarele 4 ingrediente și, dacă se dorește, sherry; lingură într - un vas de copt ușor uns de 13 x 9 inci. Sus cu pui.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ciuperci
Pui întreg
Coaja De Pepene Verde Murat, 1 Borcan
Orez
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De Copt
3
Presărați puiul cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și Piper
Pui întreg
4
Coaceți, acoperit, la 350 timp de 1 oră sau până când puiul este gata.