Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați caserola de pui a companiei. Pentru $1.15 pe portie, această rețetă acoperă 15% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 435 calorii, 23g de proteine, și 30g de grăsime. Această rețetă servește 12. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 25 de minute. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați lapte, ciuperci, castane de apă și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a consuma firimiturile de pâine uscată, puteți urma acest fel principal cu Tarte Cu Nucă De Cocos Fără Lactate Fără Gluten ca desert. Este perfect pentru Toamna. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 38%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare sunt Caserola companiei de pui și Broccoli, Caserola Companiei, și Caserola De Mic Dejun A Companiei.
Instrucțiuni
1
Puneți pâinea într-un 13-in uns. x 9-în. vas de copt. Sus cu pui. Într-o tigaie, sotati ciupercile in 2 linguri de unt pana cand se inmoaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ciuperci
Pui întreg
Unt
Pâine
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De Copt
2
Folosind o lingură cu fante, așezați ciupercile peste pui.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ciuperci
Pui întreg
Echipamente pe care le vei folosi
Lingura Cu Fante
3
Combinați castanele de apă și maioneza; lingura peste ciuperci. Se acoperă cu brânzeturi. Bateți ouăle și laptele; se toarnă peste brânză.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Castane De Apă
Maioneză
Ciuperci
Brânză
Ouă
Lapte
4
Combinați supele; se întinde deasupra. Acoperiți și refrigerați peste noapte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
5
Scoateți din frigider cu 30 de minute înainte de coacere.
6
Se coace, neacoperit,la 350, timp de 1 oră. Topiți untul rămas; aruncați cu pesmet.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pesmet
Unt
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
7
Se presară peste caserolă; coaceți cu 10 minute mai mult.