Caserola De Pește Dalmată

Caserola De Pește Dalmată
Nevoie de o fără gluten, fără lactate și garnitură pescatariană? Caserola de pește dalmată ar putea fi o rețetă excelentă de încercat. Această rețetă face 70 de porții cu 45 calorii, 4G de proteine, și 2G de grăsime fiecare. Pentru 51 cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Acesta va fi un hit la dvs Toamna eveniment. Un amestec de ulei de măsline, măsline, ceapă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 24 de minute. Acesta este adus la tine de Recipezaar. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular destul de rău de 36%. Rețete similare sunt Prajiturele Dalmate, Creveți Prăjiți Dalmațieni, și Salată De Hamsie Sărată Dalmată.

Instrucțiuni

1
Curățați peștele, nu scoateți capul, păstrați-l întreg. Puneți niște frunze de rozmarin în interiorul peștelui.Cojiți cartoful și tăiați-l ca chipsurile, dar cu grosimea de aproximativ 0,5 până la 1 cm.Curățați ceapa și usturoiul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De Oaie Dezosată, Tăiată în Cuburi De 7-10 Cm - Sau înlocuiți Cu Spată De Miel DezosatăCarne De Oaie Dezosată, Tăiată în Cuburi De 7-10 Cm - Sau înlocuiți Cu Spată De Miel Dezosată
Crumble De Carne Vegetariană CongelatăCrumble De Carne Vegetariană Congelată
Cartofi Feliați, Curățați, FierțiCartofi Feliați, Curățați, Fierți
Inele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura SandvișuluiInele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura Sandvișului
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Bomboane De Caracatiță BriteBomboane De Caracatiță Brite
2
Tăiați ceapa în jumătăți și usturoiul în 4 bucăți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Crumble De Carne Vegetariană CongelatăCrumble De Carne Vegetariană Congelată
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
3
Tăiați roșiile în jumătăți.Mai întâi puneți cartoful în vasul de caserolă și apoi puneți pește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cartofi Feliați, Curățați, FierțiCartofi Feliați, Curățați, Fierți
1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe
Bomboane De Caracatiță BriteBomboane De Caracatiță Brite
Echipamente pe care le vei folosi
1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni
4
Așezați ceapa, roșiile și măslinele în jurul peștelui. Se condimentează cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă DorițiFripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă Doriți
Aluat De Pâine De PorumbAluat De Pâine De Porumb
1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Bomboane De Caracatiță BriteBomboane De Caracatiță Brite
5
Se toarnă vin peste tot, și decât ulei de măsline.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Carne Din New YorkFripturi De Carne Din New York
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
6
Așezați ramura de rozmarin între pește și presărați oregano.Preîncălziți cuptorul la 200C și puneți peștele la copt aproximativ 30 - 40 de minute. Puteți reduce căldura la 180C în mijlocul coacerii, decât încălziți din nou cu 5 minute înainte de sfârșit la 200C dacă nu sunteți sigur că cartoful se va coace, puteți acoperi vasul cu caserolă cu folie de aluminiu, dar îndepărtați-l cu cel puțin 15 minute înainte de sfârșit pentru a preveni gătirea peștelui.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De Oaie Dezosată, Tăiată în Cuburi De 7-10 Cm - Sau înlocuiți Cu Spată De Miel DezosatăCarne De Oaie Dezosată, Tăiată în Cuburi De 7-10 Cm - Sau înlocuiți Cu Spată De Miel Dezosată
La 6 Chifle De Hamburger, împărțite, OpționalLa 6 Chifle De Hamburger, împărțite, Opțional
Cartofi Feliați, Curățați, FierțiCartofi Feliați, Curățați, Fierți
Bomboane De Caracatiță BriteBomboane De Caracatiță Brite
Echipamente pe care le vei folosi
2 Căni De Pesmet Honey Maid® Graham Crackers2 Căni De Pesmet Honey Maid® Graham Crackers
6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată
1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni

Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Peștele poate fi asociat cu Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Un vin pe care l-ai putea încerca este Rabble Pinot Gris. Are 4,9 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 20 de dolari.
Rabla Pinot Gris
Rabla Pinot Gris
Ceața târzie a dimineții, zilele răcoroase continuu și Vânturile răcoroase de după-amiază se adaugă unui vin delicat, dar aromat. Acest Pinot Gris are o culoare aurie deschisă și un nas complex, parfumat de fructe, care dezvăluiestraturi de mango, ceai de iasomie, scorțișoară și pepene galben. Nucul prăjit neted și ușor și mierea echilibrează fructele și lasă loc unui finisaj crocant, persistent, plin de iarbă proaspăt tăiată și piersici.
DificultateExpert
Gata În1 h, 24 m.
Porții70
Scor De Sănătate6
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista