Caserola De Pește Dalmată
Nevoie de o fără gluten, fără lactate și garnitură pescatariană? Caserola de pește dalmată ar putea fi o rețetă excelentă de încercat. Această rețetă face 70 de porții cu 45 calorii, 4G de proteine, și 2G de grăsime fiecare. Pentru 51 cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Acesta va fi un hit la dvs Toamna eveniment. Un amestec de ulei de măsline, măsline, ceapă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 24 de minute. Acesta este adus la tine de Recipezaar. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular destul de rău de 36%. Rețete similare sunt Prajiturele Dalmate, Creveți Prăjiți Dalmațieni, și Salată De Hamsie Sărată Dalmată.
Instrucțiuni
Curățați peștele, nu scoateți capul, păstrați-l întreg. Puneți niște frunze de rozmarin în interiorul peștelui.Cojiți cartoful și tăiați-l ca chipsurile, dar cu grosimea de aproximativ 0,5 până la 1 cm.Curățați ceapa și usturoiul.
Tăiați ceapa în jumătăți și usturoiul în 4 bucăți.
Tăiați roșiile în jumătăți.Mai întâi puneți cartoful în vasul de caserolă și apoi puneți pește.
Așezați ceapa, roșiile și măslinele în jurul peștelui. Se condimentează cu sare și piper.
Se toarnă vin peste tot, și decât ulei de măsline.
Așezați ramura de rozmarin între pește și presărați oregano.Preîncălziți cuptorul la 200C și puneți peștele la copt aproximativ 30 - 40 de minute. Puteți reduce căldura la 180C în mijlocul coacerii, decât încălziți din nou cu 5 minute înainte de sfârșit la 200C dacă nu sunteți sigur că cartoful se va coace, puteți acoperi vasul cu caserolă cu folie de aluminiu, dar îndepărtați-l cu cel puțin 15 minute înainte de sfârșit pentru a preveni gătirea peștelui.
Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir
Peștele poate fi asociat cu Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Un vin pe care l-ai putea încerca este Rabble Pinot Gris. Are 4,9 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 20 de dolari.
![Rabla Pinot Gris]()
Rabla Pinot Gris
Ceața târzie a dimineții, zilele răcoroase continuu și Vânturile răcoroase de după-amiază se adaugă unui vin delicat, dar aromat. Acest Pinot Gris are o culoare aurie deschisă și un nas complex, parfumat de fructe, care dezvăluiestraturi de mango, ceai de iasomie, scorțișoară și pepene galben. Nucul prăjit neted și ușor și mierea echilibrează fructele și lasă loc unui finisaj crocant, persistent, plin de iarbă proaspăt tăiată și piersici.