Caserola De Ou Peste Noapte

Dacă doriți să adăugați mai multe fără gluten rețete pentru repertoriul dvs., caserola de ouă peste noapte ar putea fi o rețetă pe care ar trebui să o încercați. Pentru $1.31 pe portie, această rețetă acoperă 12% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 9. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 14g de proteine, 11g de grăsime, și un total de 250 calorii. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 10 minute. Această rețetă de la Taste of Home necesită brânză monterey jack, piper, brânză cheddar și ardei iute. Funcționează bine ca un fel principal la un preț rezonabil. Acesta va fi un hit la dvs Toamna eveniment. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 34%, care nu este atât de super. Rețete similare includ Caserola De Ou Peste Noapte, Straturi De Ouă Și Brânză Peste Noapte, și Peste Noapte Ouă-Cârnați Coace.
Instrucțiuni
Într-un 8-in uns. vas de copt pătrat, strat maro hash, șuncă, ardei iute și brânzeturi. Într-un castron mare, bateți ouăle, laptele și piperul; se toarnă peste caserolă. Acoperiți și refrigerați peste noapte.
Scoateți din frigider cu 30 de minute înainte de coacere.
Coaceți, neacoperit, la 350 de euro timp de 1 oră sau până când un cuțit introdus în apropierea centrului iese curat.
Se lasă să stea 5-10 minute.
Serviți cu salsa, dacă doriți.
Vin recomandat: Vin Spumant
Vinul spumant este o alegere excelentă pentru caserola cu ouă. Chiar dacă nu faceți mimoză, vinul spumant este excelent cu ouă din două motive. Unu, dacă mănânci ouă devreme în timpul zilei, vinul spumant are mai puțin alcool. În al doilea rând, curăță palatul, ceea ce este important, deoarece se știe că gălbenușul acoperă Palatul. Un vin pe care l-ai putea încerca este Le Grand Courtage Blanc de Blancs Brut. Are 4,9 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 19 dolari.
![Marele curte Blanc de Blancs Brut]()
Marele curte Blanc de Blancs Brut
Buchetul prezintă indicii de măr verde, caprifoi și brioșă prăjită. Pe palat, un echilibru delicat de uscăciune și aciditate persistă cu un pic de lămâie Meyer, miere și note florale moi. Blanc de Blancs Brut este foarte bucătărie și cocktail-friendly. Încercați-l cu aperitive sărate, floricele cu unt, mâncăruri cremoase cu paste, pui prăjit, mâncăruri asiatice picante, fructe de mare, deserturi pe bază de fructe sau brânză semi-moale. Se amestecă cu lichioruri de flori de soc sau fructe sau suc proaspăt și băuturi spirtoase de calitate pentru un cocktail spumant ușor și răcoritor.Amestecul: Chardonnay conferă profunzime și complexitate pentru echilibrul general, în timp ce Chenin Blanc împrumută citrice și indicii de miere pentru o textură cremoasă. Aciditatea mai mare a lui Colombard oferă structură, lungime și o mineralitate plăcută, care este completată de profilul fructului Ugni Blanc. Strugurii provin din terroiri de calitate din Franța, cum ar fi Burgundia și Valea Loarei.