Caserola De Orez Cu Cârnați Italieni
Caserola de orez cu cârnați italieni ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 25g de proteine, 33g de grăsime, și un total de 570 calorii. Această rețetă fără gluten servește 2 și costă $1.94 pe portie. Acesta va fi un hit la dvs Toamna eveniment. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați apă, piper, cârnați ușori și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Pentru a utiliza până orez alb instant ai putea urma acest curs principal cu Budinca De Orez La Cuptor ca desert. Această rețetă este tipică bucătăriei mediteraneene. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 50%. Acest scor este destul de bun. Încercați Caserola de cârnați – orez, amestec de supă de ceapă uscată și multe altele alcătuiesc o caserolă economică și gustoasă, Caserola Cu Cârnați Italieni, și Caserola Cu Cârnați Italieni pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-o tigaie mică, gătiți cârnații, ceapa și ardeiul roșu la foc mediu până când cârnații nu mai sunt roz; scurgeți.
Scoateți din căldură. Se amestecă orezul, busuiocul, supa, apa și 1/4 cană de brânză.
Transferați într-un vas de copt cu 3 căni. Se acoperă și se coace la 350 de minute timp de 25-30 de minute sau până când orezul este fraged. Descoperi; se presara cu restul de brânză.
Coaceți 5 minute mai mult sau până când brânza este topită.