Caserola De Morcovi
Caserola de morcovi ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă servește 3 și costă 46 de cenți pe porție. O porție conține 207 calorii, 5g de proteine, și 12g de grăsime. Un amestec de pesmet, morcovi, ardei jalapeno și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Este perfect pentru Toamna. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 41%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Caserola de morcovi a mamei, Caserola De Morcovi, și Caserola De Morcovi.
Instrucțiuni
Loc 1 în. de apă într-o cratiță mică; adăugați morcovi. Aduceți la fierbere. Reduceți căldura; acoperiți și fierbeți timp de 7-9 minute sau până când este crocant.
Se scurge și se lasă deoparte.
Într-o tigaie mică, sotati ardeiul verde si ceapa in 2 linguri de unt pana cand se inmoaie. Se amestecă făina, sarea și piperul până se omogenizează. Adăugați treptat lapte. Se aduce la fierbere; gatiti si amestecati 2 minute sau pana se ingroasa.
Se amestecă jalapeno, dacă se dorește, pătrunjel, sărat și morcovi.
Transferați într-un vas de copt cu 2 căni acoperit cu spray de gătit.
Într-o tigaie mică, topiți untul rămas.
Adăugați pesmet; gatiti si amestecati pana se rumenesc si se rumenesc.
Se presară peste caserolă.
Se coace, neacoperit, la 350 de minute, timp de 15-20 de minute sau până la fierbere.