Caserola De Mic Dejun De Paște
Nevoie de un curs principal fără gluten? Caserola de mic dejun de Paște ar putea fi o rețetă excelentă de încercat. Această rețetă servește 12 și costă 1,24 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 18g de proteine, 29G de grăsime, și un total de 371 calorii. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Un amestec de cartofi maro hash, lapte, ardei gras și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de nemaipomenită. Este adus la tine de Toțiretete. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 40 de minute. Este perfect pentru Crăciun. Cu o lingură scor de 32%, acest fel de mâncare este destul de rău. Încercați Quiche de Paște pentru micul dejun de Paște / Simone 's KitchenSimone' s Kitchen, Paste Au Gratin Brunch Caserola, și Caserola ușoară de cartofi pentru brunch-ul de Paște pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C). Ungeți ușor o farfurie de caserolă de 7x11 inci.
Prăjiți slănina într-o tigaie mare și adâncă la foc mediu-mare până se rumenesc uniform, aproximativ 10 minute.
Scurgeți pe o placă căptușită cu prosop de hârtie. Crumble.
Într-un castron mare bateți împreună ouăle și laptele.
Se amestecă brânza, slănina, ceapa și ardeiul verde. Se amestecă maronii de hash dezghețați.
Se toarnă amestecul în caserola pregătită.
Acoperiți cu folie de aluminiu și coaceți în cuptorul preîncălzit timp de 45 de minute. Descoperiți și coaceți încă 30 de minute până când ouăle s-au setat.