Caserola de fasole verde fără Gluten cu ceapă prăjită

Caserola de fasole verde fără Gluten cu ceapă prăjită ar putea fi doar American rețeta pe care o căutați. Această rețetă servește 8. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 12g de proteine, 5g de grăsime, și un total de 199 calorii. Pentru 62 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 12% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Funcționează bine ca un fel principal ieftin pentru Ziua Recunostintei. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. Un amestec de fasole, lapte, ceapă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma uleiul vegetal, puteți urma acest fel principal cu Tort De Cafea Cu Afine # SundaySupper ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 55 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 66%. Acest scor este destul de bun. Încercați Caserola de fasole verde-ciuperci fără Gluten cu inele de ceapă prăjită în stil Panko, Caserola De Fasole Verde Fără Gluten, și Caserola De Fasole Verde Fără Gluten pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 177°.
Puneți ceapa și laptele într-un castron mediu; lasa sa stea. În friteuza adâncă sau cuptorul olandez de 4 litri, încălziți uleiul (2 inci) la 191°.
În punga de depozitare a alimentelor din plastic resigilabilă, amestecați Bisquick, sare și piper până se amestecă bine.
Puneți ceapa în pungă; se agită pentru a acoperi.
Scoateți ceapa din sac scuturând excesul. Puneți ușor jumătate din ceapă în ulei; se prăjește 2 până la 4 minute sau până se rumenesc.
Scurgeți pe prosoape de hârtie. Repetați cu ceapa rămasă.
Lăsați ceapa să stea în timp ce pregătiți amestecul de fasole.
În caserola unsă de 3 litri, amestecați supa, sosul de soia, piperul, fasolea verde gătită și 1 1/2 căni de ceapă.
Coaceți 25 până la 30 de minute sau până când este fierbinte și bule, adăugând ceapa rămasă în ultimele 5 minute de coacere.