Caserola de fasole verde cu ciuperci
Caserola de fasole verde cu ciuperci este o fără gluten farfurie. O porție conține 107 calorii, 3G de proteine, și 8g de grăsime. Această rețetă servește 12 și costă 51 de cenți pe porție. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Această rețetă este tipică bucătăriei americane. Mergeți la magazin și ridicați lapte, fasole, ciuperci și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 5 minute. Ziua Recunostintei va fi și mai special cu această rețetă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 33%. Acest scor nu este atât de spectaculos. Încercați Caserola de fasole verde cu ciuperci Madeira, Fasole Verde Caserola Ciuperci Umplute, și Kale caserola {o actualizare pe clasic Ziua Recunostintei fasole verde caserola} pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Se încălzește cuptorul la 177°.
Încălziți uleiul în tigaie mare la foc mediu.
Adăugați ciupercile și ceapa tocată; gătiți și amestecați 3 min. sau până când ceapa este crocantă-fragedă. Se amestecă fasolea; capac. Gatiti la foc mediu-mic 4 min.
Se amestecă următoarele 4 ingrediente până se amestecă.
Se adaugă la amestecul de legume; se amestecă bine. Lingură în 2-qt. caserola pulverizată cu spray de gătit.
Coaceți 40 min. sau până se încălzește, topping cu ceapă prăjită franceză după 30 min.