Caserola de fasole verde cu ciuperci este o fără gluten farfurie. O porție conține 107 calorii, 3G de proteine, și 8g de grăsime. Această rețetă servește 12 și costă 51 de cenți pe porție. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Această rețetă este tipică bucătăriei americane. Mergeți la magazin și ridicați lapte, fasole, ciuperci și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 5 minute. Ziua Recunostintei va fi și mai special cu această rețetă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 33%. Acest scor nu este atât de spectaculos. Încercați Caserola de fasole verde cu ciuperci Madeira, Fasole Verde Caserola Ciuperci Umplute, și Kale caserola {o actualizare pe clasic Ziua Recunostintei fasole verde caserola} pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Se încălzește cuptorul la 177°.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
2
Încălziți uleiul în tigaie mare la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frișcă Sau înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Prăjite Suplimentare, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
3
Adăugați ciupercile și ceapa tocată; gătiți și amestecați 3 min. sau până când ceapa este crocantă-fragedă. Se amestecă fasolea; capac. Gatiti la foc mediu-mic 4 min.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Felii De Salam De Genova, Tocate
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Toppinguri, Opționale
4
Scoateți din căldură.
5
Se amestecă următoarele 4 ingrediente până se amestecă.
6
Se adaugă la amestecul de legume; se amestecă bine. Lingură în 2-qt. caserola pulverizată cu spray de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Vârf De Cuțit Fulgi De Legume Mixte Sau După Gust
1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)
7
Coaceți 40 min. sau până se încălzește, topping cu ceapă prăjită franceză după 30 min.