Caserola De Fasole Verde Cu Brânză Elvețiană
Reteta caserola de fasole verde cu brânză elvețiană este gata în aproximativ 55 de minute și este cu siguranță un minunat vegetarian opțiune pentru iubitorii de mâncare americană. Această rețetă servește 8. Acest fel de mâncare are 305 calorii, 11g de proteine, și 22g de grăsime per portie. Pentru $1.17 pe portie, această rețetă acoperă 14% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați smântână, sare, făină și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Ziua Recunostintei. Este adus la tine de Toțiretete. Cu o lingură scor de 39%, acest fel de mâncare este destul de rău. Rețete similare includ Caserola De Fasole Verde Cu Brânză Albastră, Kale caserola {o actualizare pe clasic Ziua Recunostintei fasole verde caserola}, și Brânză De Capră Și Caserolă De Paste Elvețiene.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 400 grade F (200 grade C).
Așezați o inserție de abur într-o cratiță și umpleți-o cu apă chiar sub fundul vaporului. Aduceți apa la fierbere.
Adăugați fasolea verde, acoperiți și aburiți până se înmoaie ușor, aproximativ 5 minute.
Se amestecă 2 linguri de unt, făină, ceapă, zahăr și sare împreună într-o cratiță la foc mediu; amestecați treptat smântâna. Gatiti si amestecati amestecul pana cand este fierbinte, ingrosat si neted, aproximativ 10 minute.
Adăugați fasole verde aburită în amestecul de cremă.
Se toarnă amestecul de fasole verde-cremă într-un vas de caserolă de 2 litri; presărați brânză elvețiană.
Se amestecă fulgii de porumb și 2 linguri de unt într-un castron până se acoperă bine; se presară peste stratul de brânză elvețiană.
Coaceți în cuptorul preîncălzit până când brânza se fierbe și toppingul se rumeneste, aproximativ 20 de minute.