Reteta caserola de fasole verde cu brânză elvețiană este gata în aproximativ 55 de minute și este cu siguranță un minunat vegetarian opțiune pentru iubitorii de mâncare americană. Această rețetă servește 8. Acest fel de mâncare are 305 calorii, 11g de proteine, și 22g de grăsime per portie. Pentru $1.17 pe portie, această rețetă acoperă 14% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați smântână, sare, făină și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Ziua Recunostintei. Este adus la tine de Toțiretete. Cu o lingură scor de 39%, acest fel de mâncare este destul de rău. Rețete similare includ Caserola De Fasole Verde Cu Brânză Albastră, Kale caserola {o actualizare pe clasic Ziua Recunostintei fasole verde caserola}, și Brânză De Capră Și Caserolă De Paste Elvețiene.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 400 grade F (200 grade C).
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
2
Așezați o inserție de abur într-o cratiță și umpleți-o cu apă chiar sub fundul vaporului. Aduceți apa la fierbere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
3
Adăugați fasolea verde, acoperiți și aburiți până se înmoaie ușor, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fasole Verde Gata Tăiată, Disponibilă în Departamentul De Produse, înjumătățită într-un Unghi Transversal
4
Se amestecă 2 linguri de unt, făină, ceapă, zahăr și sare împreună într-o cratiță la foc mediu; amestecați treptat smântâna. Gatiti si amestecati amestecul pana cand este fierbinte, ingrosat si neted, aproximativ 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Pachete (8 Uncii Fiecare) Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi, Tăiată Cubulețe
8 Căni De Bezele Miniaturale, împărțite
Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Suc De Lămâie, Opțional
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
5
Adăugați fasole verde aburită în amestecul de cremă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fasole Verde Gata Tăiată, Disponibilă în Departamentul De Produse, înjumătățită într-un Unghi Transversal
1 Până La 2 Linguri De Suc De Lămâie, Opțional
6
Se toarnă amestecul de fasole verde-cremă într-un vas de caserolă de 2 litri; presărați brânză elvețiană.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Brânză Tăiată Felii Subțiri (4 Uncii)
1 Până La 2 Linguri De Suc De Lămâie, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
(recomandat: Velveeta)
7
Se amestecă fulgii de porumb și 2 linguri de unt într-un castron până se acoperă bine; se presară peste stratul de brânză elvețiană.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Brânză Tăiată Felii Subțiri (4 Uncii)
Fulgi De Porumb
8 Căni De Bezele Miniaturale, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
8
Coaceți în cuptorul preîncălzit până când brânza se fierbe și toppingul se rumeneste, aproximativ 20 de minute.