Caserola De Fasole Neagră Mexicană Ușoară

Nevoie de o fel principal fără gluten și vegetarian? Caserola ușoară de fasole neagră mexicană ar putea fi o rețetă grozavă de încercat. Această rețetă face 6 porții cu 364 calorii, 17g de proteine, și 16g de grăsime fiecare. Pentru 96 cenți pe porție, această rețetă acoperă 16% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Acesta va fi un hit la dvs Toamna eveniment. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Această rețetă este tipică bucătăriei mexicane. Mergeți la magazin și ridicați fasole, monterey jack, sare și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Pentru a utiliza până salsa ai putea urma acest curs principal cu Salsa De Căpșuni Pentru Desert ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 6 ore și 15 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 50%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare includ Caserola mexicană de pâine de porumb-faceți o cină mexicană cu caserolă ușor de făcut și reîncălzită bine, Chili Mexican Cu Fasole Neagră, și Chili Mexican De Fasole Neagră.
Instrucțiuni
Se amestecă împreună fasole, 4 cani de apa si salsa, dacă se utilizează, în aragaz lent. Acoperiți și gătiți la mare până când lichidul este absorbit și fasolea este moale, 4 până la 6 ore.
Se condimentează cu sare.
Presărați brânza peste fasole, acoperiți și continuați să gătiți până când brânza este topită, 5 până la 10 minute. Lingurați în boluri, acoperiți cu salsa suplimentară și serviți cu chipsuri de tortilla, dacă doriți.