Caserola de cârnați și ouă cu roșii uscate la soare și Mozzarella

Caserola de cârnați și ouă cu roșii uscate la soare și Mozzarella ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Pentru $1.73 pe portie, această rețetă acoperă 17% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 500 de calorii, 21g de proteine, și 44G de grăsime. Această rețetă servește 8. Toamna va fi și mai special cu această rețetă. Această rețetă de la Epicurious are 1 fani. Un amestec de căței de usturoi, ouă, roșii uscate la soare ambalate în ulei și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a utiliza până jumătate și jumătate ai putea urma acest curs principal cu Plăcintă Cu Cremă De Nucă De Cocos Făcută Cu Jumătate Și Jumătate ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 39%. Acest scor nu este atât de uimitor. Încercați Quiche de spanac cu roșii uscate la soare, Paste cu Pesto, roșii proaspete, roșii uscate la soare, pui și brânză Mozzarella, și Paste de pui Mozzarella cu roșii uscate la soare pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 375 F. Unt 13x9x2-inch vas de copt din sticlă. Saut mezeluri în tigaie se lipeasca mediu la foc mediu pana se rumeneste si fierte prin, de rupere cu partea din spate a furculiței în bucăți mici, aproximativ 10 minute.
Se adaugă șalotă și usturoi și saut 3 minute.
Adăugați roșiile uscate la soare și 2 linguri de pătrunjel; se amestecă 1 minut.
Răspândiți amestecul de cârnați în vasul pregătit. (Se poate face cu 1 zi înainte. Acoperiți și refrigerați.)
Bateți ouăle, gălbenușurile de ou, jumătate și jumătate, frișcă, 1 1/2 căni de brânză și sare într-un castron mare pentru a se amesteca bine.
Se toarnă amestecul de ouă peste amestecul de cârnați în vas.
Se presară peste 1/2 cană de brânză rămasă și 2 linguri de pătrunjel.
Coaceți până când partea superioară a caserolei este maro aurie și cuțitul introdus în centru iese curat, aproximativ 30 de minute.
Lăsați să stea 5 minute înainte de servire.