Caserola de Croissant cu șuncă și brânză

Caserola de Croissant cu șuncă și brânză ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă face 6 porții cu 292 calorii, 20g de proteine, și 18g de grăsime fiecare. Pentru $1.57 pe portie, această rețetă acoperă 11% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Este adus la tine de retetele mele. Un amestec de șuncă, sare, ouă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Pentru a consuma mierea, puteți urma acest fel principal cu Turtă Dulce Cu Miere ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 9 ore și 15 minute. Este perfect pentru Toamna. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 29%, ceea ce nu este atât de extraordinar. Rețete similare includ Caserola de mic dejun cu șuncă și brânză, Ham și brânză hash caserola maro, și Mic dejun de vacanță: caserolă de mic dejun cu Croissant cu șuncă și brânză.
Instrucțiuni
Tăiați croissantele pe jumătate pe lungime și tăiați fiecare jumătate în 4 până la 5 bucăți.
Așezați bucăți de croissant într-o farfurie de plăcintă adâncă de 10 inci unsă ușor. Se acoperă cu șuncă și brânză.
Bateți împreună ouăle, următoarele 5 ingrediente și, dacă doriți, nucșoara într-un castron mare.
Se toarnă amestecul de ouă peste amestec în placa de plăcintă, apăsând croissantele în jos pentru a se scufunda în amestecul de ouă. Acoperiți bine și răciți 8 până la 24 de ore.
Preîncălziți cuptorul la 32
Coaceți, acoperit, 35 de minute. Descoperiți și coaceți 25 până la 30 de minute sau până se rumenesc și se fixează.
Lăsați să stea 10 minute înainte de servire.