Caserola De Chili-Porumb

Caserola De Chili-Porumb
Chili-porumb caserola ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție conține 1428 calorii, 82G de proteine, și 62g de grăsime. Pentru $ 6.44 pe portie, această rețetă acoperă 52% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Cap la magazin și ridica scallions, sos fierbinte, brânză monterey jack, și alte câteva lucruri pentru a face astăzi. Acesta va fi un hit la dvs Toamna eveniment. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 80%. Acest scor este extraordinar. Încercați Caserola de porumb și Chili verde, Caserola de Tamale de porumb și Chili verde, și Chili Carne De Vită Porumb Pâine Caserola pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 450 de grade F. topiți untul într-o tigaie la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Napi Mici, Curățați De Coajă și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch3 Napi Mici, Curățați De Coajă și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
6 Linguri De Lichior Cremos Irlandez6 Linguri De Lichior Cremos Irlandez
2
Adăugați porumbul și 1/2 linguriță de sare și gătiți până se înmoaie, 5 până la 6 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Porumb Galben, Alb Sau Shoepeg Proaspăt Sau Congelat, DezghețatPorumb Galben, Alb Sau Shoepeg Proaspăt Sau Congelat, Dezghețat
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
3
Adăugați scallions și gătiți până la moale, aproximativ 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ghimbir întreg, ZdrobitGhimbir întreg, Zdrobit
4
Întindeți chili-ul într-un vas de copt de 8 inci. Se acoperă cu jumătate din brânză urmată de jumătate din amestecul de porumb.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tăiat în Cuburi De 2,5 CmTăiat în Cuburi De 2,5 Cm
Ardei ArbolArdei Arbol
1 Cană De Usturoi Tocat1 Cană De Usturoi Tocat
Porumb Galben, Alb Sau Shoepeg Proaspăt Sau Congelat, DezghețatPorumb Galben, Alb Sau Shoepeg Proaspăt Sau Congelat, Dezghețat
Echipamente pe care le vei folosi
2 Căni De Cheddar Proaspăt Ras2 Căni De Cheddar Proaspăt Ras
5
Așezați rundele de mămăligă deasupra, apoi presărați cu porumbul și brânza rămase.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Portocala, Coaja Proaspat Rasa1/2 Portocala, Coaja Proaspat Rasa
Tăiat în Cuburi De 2,5 CmTăiat în Cuburi De 2,5 Cm
Porumb Galben, Alb Sau Shoepeg Proaspăt Sau Congelat, DezghețatPorumb Galben, Alb Sau Shoepeg Proaspăt Sau Congelat, Dezghețat
6
Coaceți până când caserola este încălzită și partea de sus este aurie, aproximativ 20 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
6 Linguri De Lichior Cremos Irlandez6 Linguri De Lichior Cremos Irlandez
7
Lăsați să stea 5 până la 10 minute înainte de servire.
8
Aruncați carnea de vită cu 1 lingură fiecare zahăr brun și sare într-un castron mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
6 Pere Medii Bartlett Sau D'Anjou6 Pere Medii Bartlett Sau D'Anjou
Jalapeno, Tăiat în Fâșii SubțiriJalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
Echipamente pe care le vei folosi
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
9
Încălziți uleiul vegetal într-o tigaie mare la foc mediu-mare. Gatiti carnea de vita in loturi pana se rumeneste pe toate partile, 4-5 minute (nu inghesuiti tigaia).
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Linguriță Amestec De Condimente1 1/2 Linguriță Amestec De Condimente
Jalapeno, Tăiat în Fâșii SubțiriJalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
10
Transferați la un aragaz lent de 5 până la 6 litri.
Echipamente pe care le vei folosi
1,3 Kg Pulpe De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate în Bucăți De 5 Cm1,3 Kg Pulpe De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate în Bucăți De 5 Cm
11
Reduceți focul la mediu, adăugați ceapa în tigaie și gătiți până la moale, aproximativ 5 minute. Se amestecă usturoiul, ardeii iute, chimenul și pudra de chili și se fierbe 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Linguriță De Oregano Uscat, Plus Mai Mult Pentru Stropire1 Linguriță De Oregano Uscat, Plus Mai Mult Pentru Stropire
1 Cană De Usturoi Tocat1 Cană De Usturoi Tocat
Crumble De Carne Vegetariană CongelatăCrumble De Carne Vegetariană Congelată
Ceapă Albă Sau Galbenă De Dimensiuni Medii, 1 Tăiată în Sferturi și 1 TocatăCeapă Albă Sau Galbenă De Dimensiuni Medii, 1 Tăiată în Sferturi și 1 Tocată
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
12
Adăugați 1 1/2 căni de apă și roșiile și fierbeți, răzuind bucățile rumenite de jos, aproximativ 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
13
Transferați la aragazul lent, acoperiți și gătiți la minim, 7 ore.
Echipamente pe care le vei folosi
1,3 Kg Pulpe De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate în Bucăți De 5 Cm1,3 Kg Pulpe De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate în Bucăți De 5 Cm
14
Adăugați restul de 1 lingură de zahăr brun și sosul fierbinte în chili.
Ingrediente de care veți avea nevoie
6 Pere Medii Bartlett Sau D'Anjou6 Pere Medii Bartlett Sau D'Anjou
2 Linguri Plus 1/2 Cană Apă, împărțite2 Linguri Plus 1/2 Cană Apă, împărțite
1 Cană De Usturoi Tocat1 Cană De Usturoi Tocat
15
Serviți cu scallions, cilantro și/sau smântână pentru topping și chipsuri, dacă doriți. (Rezervați 3 până la 4 căni pentru o altă utilizare.).
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Pachete (8 Uncii Fiecare) Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi, Tăiată Cubulețe3 Pachete (8 Uncii Fiecare) Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi, Tăiată Cubulețe
Ghimbir întreg, ZdrobitGhimbir întreg, Zdrobit
1 Lingură De Ceapă Verde, Tăiată în Fâșii De 2,5 Cm1 Lingură De Ceapă Verde, Tăiată în Fâșii De 2,5 Cm
Inele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura SandvișuluiInele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura Sandvișului

Vin recomandat: Cava, Grenache, Shiraz

Chili funcționează foarte bine cu Cava, Grenache și Shiraz. Aceste roșii suculente nu au prea mult tanin (important pentru alimentele picante), dar un vin spumant precum cava poate îmblânzi căldura și mai bine. Un vin pe care l-ai putea încerca este Clos Amador Cava Tendre ros_directiv. Are 4,5 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 11 dolari.
Clos Amador Cava Tendre Rose
Clos Amador Cava Tendre Rose
Culoare roz intensă și profundă, cu un aspect strălucitor. Formarea constantă a rozariilor de bule fine. Arome curate și intense de fructe roșii, tipice soiului, cu o notă ușoară de floare de trandafir. Proaspăt și elegant, cu note marcate de fructe sălbatice, zmeură și cireșe care încadrează un gust ferm și larg.Savurat mai ales ca aperitiv, Clos Amador Rose se potrivește perfect cu mousse de ciocolată neagră și este divin cu fructe roșii proaspete și prăjituri precum charlotte de căpșuni.
DificultateGreu
Gata În40 m.
Porții4
Scor De Sănătate53
Revista