Caserola De Chili Cu Fasole Neagră Acoperită Cu Pâine De Porumb

Porumb Pâine-Topped negru fasole Chili caserola ar putea fi doar American rețeta pe care o căutați. Pentru $2.46 pe portie, veți obține un curs principal care servește 4. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 40g de proteine, 19g de grăsime, și un total de 595 calorii. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați ouă, fasole, ceapă și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a utiliza până salsa ai putea urma acest curs principal cu Salsa De Căpșuni Pentru Desert ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Super Bowl va fi și mai special cu această rețetă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 72%. Acest scor este bun. Încercați Cartofi cu fasole neagră și porumb, Chili De Pui Acoperit Cu Pâine De Porumb, și Porumb musculos și Chili de fasole neagră pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 191°.în tigaie antiaderentă de 12 inci, gătiți carnea de vită și ceapa la foc mediu-mare 5 până la 7 minute, amestecând ocazional, până când carnea de vită este maro; scurgere. Se amestecă fasolea neagră, legumele amestecate și salsa.
Se încălzește la fierbere; gatiti la foc mediu 5 minute, amestecand ocazional.
În caserola unsă de 2 litri sau în vasul de copt din sticlă pătrat de 8 inci (2 litri), întindeți amestecul de carne de vită. Faceți amestecul de brioșe conform instrucțiunilor de pe pungă, folosind 2 linguri de lapte, 2 linguri de unt și oul. Aruncați aluatul cu 8 linguri pe amestecul de chili.
Coaceți descoperit 20 până la 25 de minute sau până când toppingul este maro auriu.