Caserola de cartofi cu ceapă caramelizată ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Pentru $1.42 pe portie, această rețetă acoperă 14% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 8g de proteine, 29G de grăsime, și un total de 448 calorii. Această rețetă servește 12. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este perfect pentru Toamna. Mergeți la magazin și ridicați frișcă, ceapă, ulei de măsline și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegetarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 33%. Acest scor este destul de rău. Încercați Piure de cartofi, Rutabagan și caserolă de păstârnac cu ceapă caramelizată, Caserola de fasole verde cu ceapa caramelizata, și Caserolă proaspătă de fasole verde cu ceapă caramelizată pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Topiți 1/4 cană de unt într-o tigaie mare la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Unt
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
2
Adăugați ulei de măsline, ceapă și zahăr. Gatiti, amestecand des, 25-30 de minute sau pana cand ceapa se rumeneste intens.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Măsline
Ceapă
Zahăr
3
Se ia de pe foc și se lasă deoparte.
4
Aduceți cartofii și bulionul de pui la fiert într-un cuptor olandez; gatiti 20 de minute sau pana se inmoaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Supă De Pui
Cartofi
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor Olandez
5
Scurgere. Rezervați bulion pentru o altă utilizare, dacă doriți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bulion
6
Adăugați restul de 1/2 cană de unt la cartofi; se pasează cu masher de cartofi până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cartofi
Unt
Echipamente pe care le vei folosi
Masher De Cartofi
7
Bateti impreuna frisca si urmatoarele 3 ingrediente; se adaugă la amestecul de cartofi, amestecând până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frișcă
Cartofi
Echipamente pe care le vei folosi
Bateti
8
Lingurați 1/2 amestecul de cartofi într - un vas de copt ușor uns de 13 x 9 inci. Puneți ceapa caramelizată uniform peste cartofi. Puneți cartofii rămași uniform peste ceapă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă
Cartofi
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De Copt
9
Coaceți la 350 timp de 30 până la 35 de minute sau până devin aurii.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
10
Notă: caserola poate fi pregătită cu o zi înainte și refrigerată peste noapte.
11
Scoateți din frigider cu 30 de minute înainte de coacere.
12
Coaceți la 350 timp de 40 până la 45 de minute sau până se rumenesc.