Caserola De Biscuiți Alfredo De Pui

Caserola De Biscuiți Alfredo De Pui
Reteta de pui Alfredo Biscuit caserola ar putea satisface pofta mediteraneană în aproximativ 35 minute. Pentru $1.65 pe portie, veți obține un curs principal care servește 5. O porție conține 502 calorii, 22g de proteine, și 33g de grăsime. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Mergeți la magazin și ridicați sosul de paste alfredo, selectați buchețelele de broccoli din broccoli, parmezan și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Toamna. Este adus la tine de Allrecipes. Cu o lingură scor de 44%, acest fel de mâncare este solid. Rețete similare includ Caserola De Biscuiți Alfredo De Pui, Caserola de pui și biscuiți, și Caserola de pui și biscuiți.

Instrucțiuni

1
Încălziți cuptorul la 375 de grade F. Pulverizați vasul de copt din sticlă pătrat de 8 inci (2 litri) cu spray de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tarhon OpționalTarhon Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Ardei Gras Rosu, Taiat In TreimiArdei Gras Rosu, Taiat In Treimi
6 Linguri De Lichior Cremos Irlandez6 Linguri De Lichior Cremos Irlandez
2
În tigaie antiaderentă de 10 inci, topiți 1 lingură de unt la foc mediu. Gatiti ciupercile si ceapa in unt, amestecand ocazional, aproximativ 5 minute sau pana se inmoaie. Se amestecă sosul Alfredo, laptele, puiul, broccoli și busuiocul. Gatiti pana cand amestecul este bine incalzit si bule, amestecand constant. Lingura în vasul de copt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos AlfredoSos Alfredo
1 Vânătă, Curățată De Coajă și Tăiată în Fâșii1 Vânătă, Curățată De Coajă și Tăiată în Fâșii
1 Conservă (400 G) De Supă De Pui1 Conservă (400 G) De Supă De Pui
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
3 Napi Mici, Curățați De Coajă și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch3 Napi Mici, Curățați De Coajă și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
3/4 Cană Plus 2 Linguri De Lapte Evaporat3/4 Cană Plus 2 Linguri De Lapte Evaporat
Echipamente pe care le vei folosi
2 Căni De Cheddar Proaspăt Ras2 Căni De Cheddar Proaspăt Ras
3
Separați aluatul în 10 biscuiți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4-1/2 Lingurițe De Parmezan Ras4-1/2 Lingurițe De Parmezan Ras
48 Până La 56 De Bomboane Life Savers48 Până La 56 De Bomboane Life Savers
4
Tăiați fiecare biscuit în jumătate transversal. Aranjați în jurul marginii vasului de copt, suprapunându-se ușor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4-1/2 Lingurițe De Parmezan Ras4-1/2 Lingurițe De Parmezan Ras
Echipamente pe care le vei folosi
2 Căni De Cheddar Proaspăt Ras2 Căni De Cheddar Proaspăt Ras
5
Stropiți biscuiții cu unt topit; se presara cu parmezan.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi
4-1/2 Lingurițe De Parmezan Ras4-1/2 Lingurițe De Parmezan Ras
3 Napi Mici, Curățați De Coajă și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch3 Napi Mici, Curățați De Coajă și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
6
Coaceți 15 până la 20 de minute sau până când biscuiții se rumenesc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4-1/2 Lingurițe De Parmezan Ras4-1/2 Lingurițe De Parmezan Ras
Echipamente pe care le vei folosi
6 Linguri De Lichior Cremos Irlandez6 Linguri De Lichior Cremos Irlandez

Vin recomandat: Chianti, Trebbiano, Verdicchio

Chianti, Trebbiano și Verdicchio sunt alegerile mele de top pentru Italiană. Italienii știu mâncare și știu vin. Trebbiano și Verdicchio sunt vinuri albe italiene care se potrivesc bine cu pește și carne albă, în timp ce Chianti este un roșu Italian excelent pentru mâncăruri mai grele și mai îndrăznețe. Ai putea încerca Il Molino di Grace Solosangiovese Chianti Classico. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,2 din 5 stele și un preț de aproximativ 22 de dolari pe sticlă.
Il Molino di Grace Solosangiovese Chianti Classico
Il Molino di Grace Solosangiovese Chianti Classico
12 luni între oțel inoxidabil, butoaie de stejar Slavonian, barriques franceze și tonneaux de a doua utilizare.
DificultateMediu
Gata În35 m.
Porții5
Scor De Sănătate9
Revista