Reteta de pui Alfredo Biscuit caserola ar putea satisface pofta mediteraneană în aproximativ 35 minute. Pentru $1.65 pe portie, veți obține un curs principal care servește 5. O porție conține 502 calorii, 22g de proteine, și 33g de grăsime. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Mergeți la magazin și ridicați sosul de paste alfredo, selectați buchețelele de broccoli din broccoli, parmezan și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Toamna. Este adus la tine de Allrecipes. Cu o lingură scor de 44%, acest fel de mâncare este solid. Rețete similare includ Caserola De Biscuiți Alfredo De Pui, Caserola de pui și biscuiți, și Caserola de pui și biscuiți.
Instrucțiuni
1
Încălziți cuptorul la 375 de grade F. Pulverizați vasul de copt din sticlă pătrat de 8 inci (2 litri) cu spray de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Vârf De Cuțit Fulgi De Legume Mixte Sau După Gust
Echipamente pe care le vei folosi
Ardei Gras Rosu, Taiat In Treimi
Modele în Arhiva „Meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Country Woman
2
În tigaie antiaderentă de 10 inci, topiți 1 lingură de unt la foc mediu. Gatiti ciupercile si ceapa in unt, amestecand ocazional, aproximativ 5 minute sau pana se inmoaie. Se amestecă sosul Alfredo, laptele, puiul, broccoli și busuiocul. Gatiti pana cand amestecul este bine incalzit si bule, amestecand constant. Lingura în vasul de copt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos Alfredo
8 Felii De Salam De Genova, Tocate
1 Cada (8 Uncii) PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu Brânză
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
8 Căni De Bezele Miniaturale, împărțite
1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Banane, Tăiate în Felii De 1,2 Cm Grosime
Echipamente pe care le vei folosi
Modele în Arhiva „meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Al Femeilor De La țară
3
Separați aluatul în 10 biscuiți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4-1/2 Lingurițe De Parmezan Ras
Usturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate Subțire
4
Tăiați fiecare biscuit în jumătate transversal. Aranjați în jurul marginii vasului de copt, suprapunându-se ușor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4-1/2 Lingurițe De Parmezan Ras
Echipamente pe care le vei folosi
Modele în Arhiva „meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Al Femeilor De La țară
5
Stropiți biscuiții cu unt topit; se presara cu parmezan.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi
4-1/2 Lingurițe De Parmezan Ras
8 Căni De Bezele Miniaturale, împărțite
6
Coaceți 15 până la 20 de minute sau până când biscuiții se rumenesc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4-1/2 Lingurițe De Parmezan Ras
Echipamente pe care le vei folosi
Modele în Arhiva „Meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Country Woman
Chianti, Trebbiano și Verdicchio sunt alegerile mele de top pentru Italiană. Italienii știu mâncare și știu vin. Trebbiano și Verdicchio sunt vinuri albe italiene care se potrivesc bine cu pește și carne albă, în timp ce Chianti este un roșu Italian excelent pentru mâncăruri mai grele și mai îndrăznețe. Ai putea încerca Il Molino di Grace Solosangiovese Chianti Classico. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,2 din 5 stele și un preț de aproximativ 22 de dolari pe sticlă.