Caserola De Biscuiți Alfredo De Pui
Reteta de pui Alfredo Biscuit caserola ar putea satisface pofta mediteraneană în aproximativ 35 minute. Pentru $1.65 pe portie, veți obține un curs principal care servește 5. O porție conține 502 calorii, 22g de proteine, și 33g de grăsime. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Mergeți la magazin și ridicați sosul de paste alfredo, selectați buchețelele de broccoli din broccoli, parmezan și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Toamna. Este adus la tine de Allrecipes. Cu o lingură scor de 44%, acest fel de mâncare este solid. Rețete similare includ Caserola De Biscuiți Alfredo De Pui, Caserola de pui și biscuiți, și Caserola de pui și biscuiți.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 375 de grade F. Pulverizați vasul de copt din sticlă pătrat de 8 inci (2 litri) cu spray de gătit.
În tigaie antiaderentă de 10 inci, topiți 1 lingură de unt la foc mediu. Gatiti ciupercile si ceapa in unt, amestecand ocazional, aproximativ 5 minute sau pana se inmoaie. Se amestecă sosul Alfredo, laptele, puiul, broccoli și busuiocul. Gatiti pana cand amestecul este bine incalzit si bule, amestecand constant. Lingura în vasul de copt.
Separați aluatul în 10 biscuiți.
Tăiați fiecare biscuit în jumătate transversal. Aranjați în jurul marginii vasului de copt, suprapunându-se ușor.
Stropiți biscuiții cu unt topit; se presara cu parmezan.
Coaceți 15 până la 20 de minute sau până când biscuiții se rumenesc.