Caserola Cu Tăiței De Ton Cu Ciuperci Cremini Și Scallions

Caserola Cu Tăiței De Ton Cu Ciuperci Cremini Și Scallions
Caserola cu tăiței de ton cu ciuperci Cremini și Scallions ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă face 4 porții cu 637 calorii, 30g de proteine, și 22g de grăsime fiecare. Pentru $1.9 pe portie, această rețetă acoperă 30% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Acesta va fi un hit la dvs Toamna eveniment. Câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 11 ar spune că a lovit locul. Mergeți la magazin și ridicați făină, sare, ciuperci cremini și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a consuma vinul alb, puteți urma acest fel principal cu Iaurt Congelat Cu Vin Alb ca desert. Este o opțiune bună dacă urmați un pescatarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 33 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 80%. Acest scor este minunat. Încercați Caserola Cu Tăiței De Ton Cu Conținut Scăzut De Grăsimi, Caserola Cu Tăiței De Ton, și Caserola Cu Tăiței De Ton pentru rețete similare.

Vin recomandat: Merlot, Pinot Noir, Vin Roz

Tonul poate fi asociat cu vinul Merlot, Pinot Noir și rosul. Deși peștele este adesea asociat cu vinul alb, peștele' meatier', cum ar fi tonul, poate merge absolut cu vinul roșu. De asemenea, un Rosul se va împerechea frumos, mai ales dacă tunanul dvs. este preparat cu ingrediente mai potrivite pentru un vin alb. Robert Mondavi Napa Merlot cu un rating de 4 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 30 de dolari pe sticlă.
Robert Mondavi Napa Merlot
Robert Mondavi Napa Merlot
Aromele multidimensionale ale vinului provin din struguri cultivați în terroiruri distincte din Valea Napa, inclusiv Carneros, cerbi Leap și Oakville districte. Tehnicile tradiționale, inclusiv drojdiile native, macerarea extinsă, îmbătrânirea în butoaie de stejar francez și îmbutelierea fără filtrare, au sporit complexitatea vinului. Acest vin este delicios, cu multe intrări și brânzeturi. Una dintre perechile noastre preferate de mâncare este curcanul prăjit cu umplutură de ciuperci sălbatice și nuci. Friptura de miel, frecată cu ierburi aromate și condimente, sau coapsa de porc la grătar se căsătorește perfect cu aromele delicioase ale vinului.
DificultateNormal
Gata În33 m.
Porții4
Scor De Sănătate22
Bucătăriiamerican
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista