Caserola Cu Taco De Pui Cu Brânză
Caserola cu Taco de pui cu brânză este o fără gluten rețetă cu 6 porții. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 36g de proteine, 15g de grăsime, și un total de 356 calorii. Pentru $2.11 pe portie, această rețetă acoperă 24% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Funcționează bine ca fel principal. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Toamna. Această rețetă este tipică bucătăriei mexicane. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este adus la tine de retetele mele. Mergeți la magazin și ridicați sos de paste, roșii, monterey jack și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 60%, ceea ce e bine. Încercați Caserola Cu Taco De Pui Cu Brânză, Caserola Taco Cu Brânză, și Caserola Taco Cu Brânză Rapidă Și Ușoară pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 204°.condimentați puiul cu sare și piper.
Se pune într-o tigaie mică și se adaugă apă rece pentru a acoperi. Se aduce la foc mic la foc mediu-mare. Reduceți focul la mediu-mic și gătiți, rotind o dată sau de două ori, până când este opac și ferm, aproximativ 10 minute.
Scoateți, lăsați să se răcească și tăiați în bucăți mici sau mărunțiți. Ar trebui să aveți aproximativ 3 căni de pui tăiat.
Întindeți o treime din sos pe fundul unui vas de copt de 7 pe 11 inci. Aranjați 3 tortilla, ușor suprapuse, deasupra.
Presărați o treime din pui și coriandru peste tortilla. Se acoperă cu o treime din brânză. Faceți încă două straturi de sos, tortilla, pui, coriandru și brânză. Aranjați roșii pe stratul final de brânză. Acoperiți cu folie și coaceți până la bule, aproximativ 20 de minute.
Scoateți folia și gătiți până când blatul se rumeneste ușor, încă 10 minute.