Caserola Cu Ouă De Cârnați
Caserola cu ouă de cârnați necesită aproximativ 9 ore și 40 de minute de la început până la sfârșit. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 25g de proteine, 28G de grăsime, și un total de 401 calorii. Pentru $1.35 pe portie, primești un fel principal care servește 12. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Dacă aveți la îndemână praf de copt, ceapă verde, făină și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma sarea, puteți urma acest fel principal cu Rețetă De Cifre De Afaceri Cu Mere ca desert. Este adus la tine de Allrecipes. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Toamna. În general, această rețetă câștigă o nu atât de spectaculos scor spoonacular de 36%. Încercați Caserola Mexicană Cu Ouă, Caserola de cârnați-orez, amestec de supă de ceapă uscată și multe altele alcătuiesc o caserolă economică și gustoasă, și Caserola cu cârnați și ouă pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Așezați cârnații într-o tigaie mare și adâncă. Gatiti la foc mediu-mare pana se rumenesc uniform.
Se scurge și se lasă deoparte. Topiți untul în tigaie și gătiți și amestecați ceapa verde și ciupercile până se înmoaie.
Într-un castron mare, amestecați ouăle, brânza de vaci, brânza Monterey Jack și ardeii iute. Se amestecă cârnații, ceapa verde și ciupercile. Acoperiți și refrigerați peste noapte.
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C). Ungeți ușor un vas de copt de 9x13 inch.
Într-un castron, cernem împreună făina, praful de copt și sarea. Se amestecă untul topit. Se amestecă amestecul de făină în amestecul de ouă.
Se toarnă în vasul de copt pregătit.
Coaceți 40 până la 50 de minute în cuptorul preîncălzit sau până se rumenesc ușor.
Lăsați să stea 10 minute înainte de servire.