Caserola cu dovlecei I
Caserola cu dovlecei I este un aperitiv fără lactate. O porție conține 241 de calorii, 7 g de proteine și 14 g de grăsimi. Pentru 1,46 USD per porție, această rețetă acoperă 15% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 8. Această rețetă este plăcută de 90 de bucătari și bucătari. Mergeți la magazin și luați pesmet, dovleac, sare și piper și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 de minute. Va fi un succes la evenimentul tău de toamnă. Vă este adus de Allrecipes. În general, această rețetă câștigă un scor destul de bun de 77%. Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: Caserola cu dovlecei, Caserola cu dovlecei și Caserola cu dovlecei.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F (175 de grade C).
Într-o cratiță mare, la foc mediu, acoperiți dovleceii cu apă și gătiți până se înmoaie, aproximativ 10 minute; se scurge si se paseaza.
La dovleac se adauga ouale, margarina, zaharul, ceapa, sare si piper.
Se amestecă bine și se transferă într-o tavă de 2 litri.
Presărați pesmet deasupra.
Coaceți timp de 20 până la 25 de minute.