Caserola cu dovlecei I

Caserola cu dovlecei I
Caserola cu dovlecei I este un aperitiv fără lactate. O porție conține 241 de calorii, 7 g de proteine și 14 g de grăsimi. Pentru 1,46 USD per porție, această rețetă acoperă 15% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 8. Această rețetă este plăcută de 90 de bucătari și bucătari. Mergeți la magazin și luați pesmet, dovleac, sare și piper și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 de minute. Va fi un succes la evenimentul tău de toamnă. Vă este adus de Allrecipes. În general, această rețetă câștigă un scor destul de bun de 77%. Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: Caserola cu dovlecei, Caserola cu dovlecei și Caserola cu dovlecei.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F (175 de grade C).
Echipamente pe care le vei folosi
6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată
2
Într-o cratiță mare, la foc mediu, acoperiți dovleceii cu apă și gătiți până se înmoaie, aproximativ 10 minute; se scurge si se paseaza.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cuțit De ToaletăCuțit De Toaletă
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Echipamente pe care le vei folosi
450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm
3
La dovleac se adauga ouale, margarina, zaharul, ceapa, sare si piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă DorițiFripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă Doriți
¼ Cană Grămadă De Făină¼ Cană Grămadă De Făină
Cuțit De ToaletăCuțit De Toaletă
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Cu Migdale (40 G Fiecare), TocateCu Migdale (40 G Fiecare), Tocate
(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru
4
Se amestecă bine și se transferă într-o tavă de 2 litri.
Echipamente pe care le vei folosi
(recomandat: Velveeta)(recomandat: Velveeta)
5
Presărați pesmet deasupra.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmigiano-Reggiano Proaspăt Ras, Plus Mai Mult După GustParmigiano-Reggiano Proaspăt Ras, Plus Mai Mult După Gust
6
Coaceți timp de 20 până la 25 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată
DificultateMediu
Gata În40 m.
Porții8
Scor De Sănătate16
Revista