Caserola de Chile stratificată ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă face 55 de porții cu 60 calorii, 3G de proteine, și 5g de grăsime fiecare. Pentru 25 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Acesta va fi un hit la dvs Toamna eveniment. Mergeți la magazin și ridicați condimentele adobo, brânza Monterey jack, usturoiul și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 55 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 17%. Acest scor nu este atât de minunat. Încercați Stratificat Chile-Pui Enchilada Caserola, Pui Stratificat Chile Relleno Caserola, și Caserola mexicană stratificată din Chile verde și fasole Pinto pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 177°. Brown chorizo în tigaie mare la foc mediu; scurgere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânză Pepper Jack Rasă, împărțită
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
Cuptor
2
Adăugați ceapa, usturoiul și condimentul adobo; se amestecă bine. Gatiti si amestecati pana cand ceapa este frageda. Se amestecă sosul picant; se fierbe 5 min.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Condimente Adobo
Sos Picant
Usturoi
Ceapă
3
Bateți ușor ouăle într-un bol mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ouă
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
4
Adăugați smântână și făină; se amestecă bine. Se amestecă brânza.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Smântână
Brânză
Făină Pentru Toate Scopurile
5
Strat jumătate din fiecare ardei iute, amestec de cârnați și amestec de ouă într-un vas de copt pătrat de 8 inci. Repetați straturile.