Caserola Cu Chiftele
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați caserola de chiftele. O porție conține 544 calorii, 38g de proteine, și 11g de grăsime. Această rețetă servește 2 și costă 2,34 USD pe porție. Un amestec de parmezan, condimente, praf de usturoi și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Toamna. Acesta este adus la tine de gust de acasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Cu o lingură scor de 48%, acest fel de mâncare este solid. Rețete similare sunt Chiftele Sub Caserola, Chiftele Sub Caserola, și Chiftele Sub Caserola.
Instrucțiuni
Gatiti pastele conform indicatiilor pachetului. Între timp, într-un castron mic, combinați pesmetul, 2 linguri parmezan, înlocuitor de ou, condimente italiene, praf de ceapă, sare și praf de usturoi. Zdrobiți curcanul peste amestec și amestecați bine.
Formați în 1/2-in. bile; așezați pe o foaie de copt acoperită cu spray de gătit.
Se coace la 350 de euro timp de 9-11 minute sau până când nu mai este roz.
Scurgeți pastele și chiftelele. Într-un castron mic, combinați chiftelele cu sosul marinara. Lingură jumătate din amestec într-un 1-qt. vas de copt acoperit cu spray de gătit. Se acoperă cu jumătate din paste, brânză de vaci și mozzarella; se presara cu 1 lingura parmezan. Repetați straturile.
Se acoperă și se coace la 350 de euro timp de 20-25 de minute sau până când brânza este topită.